IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: Poznati riječki poslodavac nudi nagrade i potpore uz ‘mlado, inovativno i poduzetno okruženje’

Idi na originalni članak
Foto: Riportal - M.L.

Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla!

Oglas

U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Jadran – Galenski Laboratorij d.d. zapošljava ICT tehničara (m/ž) i Administratora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava mlado, inovativno i poduzetno okruženje koje potiče brigu za okoliš i zajednicu te dodatne pogodnosti poput božićnice, regresa, mogućnosti neoporezive nagrade za ostvarene rezultate rada i različite financijske potpore. Prijavite se putem linka do 18.09.2023.

GRAWE-Hrvatska d.d. zapošljava Predstavnika prodaje (m/ž) u na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost zarade bez ograničenja ovisno o učinku, organiziranu edukaciju i uhodavanje u posao te ugovor na neodređeno vrijeme. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 18.09.2023.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž) i Blagajnika / prodavača (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovo). Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za prijevoz i obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se na linku do 22.09.2023.

ADRIA P.A. d.o.o. / Renault na neodređeno zapošljava osobu s iskustvom na radnom mjestu Automehaničar. Mjesto rada prodajno-servisni centar na Škurinjama. Osim stimulativnih primanja, poslodavac osigurava putne troškove, topli obrok te edukaciju i usavršavanje. Prijave poslati putem linka ( https://adriapa.hr/forms/contact ).

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno SSS, poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i usmjerenost na klijenta. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Manpower zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada uključuje Zagreb i Rijeku, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Poslodavac omogućuje plaćen prijevoz, bonuse na prodaju, osiguranu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

B for business d.o.o. zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / Prodavača (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu, Rijeci ili Puli. U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s velikim brojem kupaca te savjetovanje kupaca i predlaganjeodjevnih kombinacija kako bi dobili potpuni styling po koji su došli. Prijaviti se možete do 20.09.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta administrativnih poslova (m/ž) u Pazinu. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci uključuju primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te održavanje zaliha potrošnog materijala. Prijavite se do 07.10.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali Prodavača – blagajnika (m/ž) u Rijeci. Poslodavac omogućuje ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog, dodatno usavršavanje na radnom mjestu i mogućnost napredovanja unutar kompanije. Prijavite se putem linka do 26.09.2023.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

Exit mobile version