IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: Poznati riječki poslodavac nudi nagrade i potpore uz ‘mlado, inovativno i poduzetno okruženje’

Foto: Riportal - M.L.

Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla!

U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Jadran – Galenski Laboratorij d.d. zapošljava ICT tehničara (m/ž) i Administratora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava mlado, inovativno i poduzetno okruženje koje potiče brigu za okoliš i zajednicu te dodatne pogodnosti poput božićnice, regresa, mogućnosti neoporezive nagrade za ostvarene rezultate rada i različite financijske potpore. Prijavite se putem linka do 18.09.2023.

GRAWE-Hrvatska d.d. zapošljava Predstavnika prodaje (m/ž) u na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost zarade bez ograničenja ovisno o učinku, organiziranu edukaciju i uhodavanje u posao te ugovor na neodređeno vrijeme. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 18.09.2023.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž) i Blagajnika / prodavača (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovo). Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za prijevoz i obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se na linku do 22.09.2023.

ADRIA P.A. d.o.o. / Renault na neodređeno zapošljava osobu s iskustvom na radnom mjestu Automehaničar. Mjesto rada prodajno-servisni centar na Škurinjama. Osim stimulativnih primanja, poslodavac osigurava putne troškove, topli obrok te edukaciju i usavršavanje. Prijave poslati putem linka ( https://adriapa.hr/forms/contact ).

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno SSS, poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i usmjerenost na klijenta. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Manpower zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada uključuje Zagreb i Rijeku, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Poslodavac omogućuje plaćen prijevoz, bonuse na prodaju, osiguranu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

B for business d.o.o. zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / Prodavača (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu, Rijeci ili Puli. U opisu posla se nalazi svakodnevna komunikacija s velikim brojem kupaca te savjetovanje kupaca i predlaganjeodjevnih kombinacija kako bi dobili potpuni styling po koji su došli. Prijaviti se možete do 20.09.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta administrativnih poslova (m/ž) u Pazinu. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci uključuju primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te održavanje zaliha potrošnog materijala. Prijavite se do 07.10.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali Prodavača – blagajnika (m/ž) u Rijeci. Poslodavac omogućuje ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog, dodatno usavršavanje na radnom mjestu i mogućnost napredovanja unutar kompanije. Prijavite se putem linka do 26.09.2023.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari