IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Hotelski lanac zaposleniku nudi zdrave obroke, mogućnosti razvoja i popuste

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Posjetite posao.hr. za brz i jednostavan put do zaposlenja. Istražite 10 pozicija koje su istaknute za vas ovog tjedna!

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusti za zaposlenike, razne bonuse, te naknade za topli obrok i troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealni kandidat ima vozačku dozvolu B kategorije, spreman je raditi u smjenama, te posjeduje razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Kandidati trebaju imati KV rukovatelj građevinskim strojem, 5 godina iskustva, te vozačku dozvolu B kategorije. Nudi se stalni radni odnos i plaćeni smještaj za kandidate izvan Zagreba. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Nudimo plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj, kvalitetnu radnu odjeću i mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Hervis d.o.o. traži Preuzimatelja robe (m/ž) za rad u Rijeci – Kukuljanovo. Nudi se redovita primanja, beneficije za zaposlenike, te mogućnosti napredovanja i dodatnog osposobljavanja. Prijavite se putem linka do 23.8.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) i Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad u Rijeci, Opatiji, otocima i okolici. Nudi se organizirana obuka, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, novčani bonus za preporuke, dodatno plaćen rad nedjeljom, naknada za prijevoz, božićnica i uskrsnica. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

Falkensteiner Hotels & Residences traži Sobara/Čistača (m/ž) i Djalatnika u praonici (m/ž) za rad u Puntu. Nudi se all-inclusive onboarding, zdravi obroci, mogućnosti razvoja i popusti za zaposlenike. Prijavite se putem linka za poziciju Sobara/Čistača do 30.8.2024. a za poziciju Djelatnika u praonici do 31.8.2024.

Sidro-Dent d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala u Primorsko-goranskoj, Ličko-senjskoj i Istarskoj županiji. Posao uključuje prodaju uz pružanje stručne usluge, radno vrijeme je od 08:00 do 16:00 sati a nudi se službeno vozilo i telefon. Plaća iznosi od 1.000 € do 1.500 € neto. Prijavite se putem linka do 22.8.2024.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Rijeci. Nudi se rad u stalnom odnosu uz stimulacije, bonuse, obuku, mogućnost napredovanja, i MultiSport karticu. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari