IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži djelatnike, evo kakve uvjete nude. Zapošljava i KD Kozala

Želite li ubrzati svoju potragu za poslom? Posjetite posao.hr. i otkrijte 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Jadran – Galenski laboratorij d.d. traži Eksperta OPEX Transformacije za rad u Pharma Valley, Rijeka. Ponuda uključuje rad u dinamičnom i tehnološki naprednom okruženju, mogućnost razvoja karijere, fleksibilan paket benefita te vrhunsku uredsku IT opremu. Prijavite se putem linka do 27.5.2024.

Manpower traži Specijalista korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je aktivno znanje njemačkog jezika na razini B2/C1, poznavanje rada na računalu i sposobnost rješavanja problema na učinkovit, brz i ugodan način. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

KD Kozala d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te probni rad od 6 mjeseci. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

B for Business d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za ZU Ljekarna Mazzi u Rijeci. Potrebna je VSS, položen stručni ispit i minimalno 2 godine iskustva. Nude motivirajuća primanja, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

Restoran Spagho u centru Rijeke traži konobara/konobaricu s radnim iskustvom u konobarenju u restoranu te pomoćnog kuhara. Svi zainteresirani neka se jave na broj 091 2132 323.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari