IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži operatera uzorkovanja, potrebna je srednja stručna sprema. Evo i drugih ponuda

Idi na originalni članak

Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite  posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

Oglas

BAUHAUS-Zagreb, k.d. traži Prodavača i Djelatnika tehničkog održavanja/ Domara (m/ž) za rad u Rijeci, na lokaciji Kukuljanovo 346. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, trinaesta plaća i godišnje nagrade. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Manpower traži Pomoćnog bravara (m/ž) za rad u Kukuljanovu u tvrtki koja se bavi proizvodnjom elektromotora, transformatora i generatora. Potrebno je osnovno radno iskustvo u proizvodnji. Poslodavac nudi rad u jutarnjoj smjeni, slobodne vikende, nagrade i subvencionirani obrok. Prijavite se putem linka do 4.10.2024.

Makpharm d.o.o. traži Medicinskog suradnika (m/ž) za Istru i Primorsko-goransku županiju. Potrebna je fakultetska naobrazba, poželjno iz farmacije ili medicine, te prethodno iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Focus Dental d.o.o. traži Komercijalista za telefonsku prodaju (m/ž) za rad u Rijeci. Poslodavac nudi stimulativne bonuse, edukaciju, radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka (neradni petak, subota i nedjelja), te mogućnost napredovanja. Plata se kreće od 850 € do 1,800 € neto, uz bonus prema učinku. Prijavite se putem linka do 09.10.2024.

J.u.A. Frischeis d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebna je srednja stručna sprema, iskustvo u radu u skladištu je prednost, a poželjne su i vještine u vožnji viličara. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim rokom, dodatne dane godišnjeg odmora i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta za nekretnine (m/ž) za područje Rijeke i Kvarnera. Kandidati moraju imati licencu za posredovanje u prometu nekretnina, minimalno 3 godine iskustva, portfelj s više od 150 nekretnina, znanje engleskog jezika i vozačku dozvolu. Nudi se ugovor o poslovnoj suradnji na neodređeno vrijeme, iznadprosječnu proviziju i službeni automobil nakon probnog roka. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

JGL d.d. u Rijeci traži Operatera uzorkovanja (m/ž) za kontrolu mikrobioloških i čestičnih uvjeta te provođenje mikrobioloških i fizikalno-kemijskih analiza. Potrebna je srednja stručna sprema, preferirano biomedicinskog, kemijskog ili tehničkog usmjerenja. Posao uključuje rad u tri smjene. Prijavite se putem linka do 30.09.2024.

Radio Trsat d.o.o. traži Junior Account Managera (m/ž) za rad u Rijeci. Nude plaću od 900 € neto + 15% od svake direktno dogovorene suradnje, ugovor na određeno (1 godina) s mogućnošću produženja na neodređeno. Kandidati trebaju imati minimalno VŠS, 3 godine iskustva u B2B prodaji te jake komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 7.10.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealni kandidat ima vozačku dozvolu B kategorije, spreman je raditi u smjenama, te posjeduje razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Poslodavac nudi plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj, kvalitetnu radnu odjeću i mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Exit mobile version