IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži pravnog eksperta, Pepco voditelja trgovine a luksuzni hotel – šankera!

Foto: Riportal - M.L.

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, posjetite posao.hr.

Istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Jadran – Galenski laboratorij d.d. traži Eksperta pravnih poslova i intelektualnog vlasništva (m/ž) za rad u Rijeci ili Zagrebu. Potrebno je minimalno 8 godina iskustva u pravnim poslovima, VSS/Magistar prava, položen pravosudni ispit te poznavanje engleskog jezika na C1/C2 razini. Nudi se rad u dinamičnom korporativnom okruženju, mogućnost razvoja kompetencija i širok spektar dodatnih beneficija. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidat treba imati iskustvo u provođenju inventure i izradi izvještaja, kao i dobre komunikacijske vještine u usluživanju kupaca. Nudi se redovna primanja, naknada za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 28.6.20224.

Posao.hr (za klijenta) traži Radnog terapeuta/Njegovatelja (m/ž) za rad na otoku Krku. Posao uključuje njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju. Smještaj i hrana su osigurani, a početna plaća iznosi 1.700€ neto. Rad je na određeno vrijeme u Primorsko-goranskoj županiji. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

MGL International d.o.o. traži Šankera (m/ž) za rad u Hotelu Amabilis u Selcima. Nude se plaćeni obrok, smještaj, ugodna radna atmosfera te plaćeni putni troškovi za lokalne radnike. Kandidati trebaju imati znanje engleskog jezika te iskustvo u ugostiteljstvu. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova, podršku voditeljima i unos reklama. Traži se iskustvo u audio produkciji, kreativnost, organizacijske vještine, timski duh. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži kandidate za više pozicija (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od otprilike 1035 € sa svim dodacima, te dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača za rad u Omišlju. Posao uključuje slaganje robe, utovar/istovar robe te dostavu kupcima. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije, a poželjna, ali nije uvjet, osposobljenost za rad viličarom. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

U.O. Ankora traži Konobare i Šankere (m/ž) za rad u restoranu i beach baru u Šilu na otoku Krku. Posao uključuje konobarenje i rad za šankom, s osiguranom hranom i smještajem. Potrebno je imati srednju školu, jednu godinu iskustva te znanje engleskog i njemačkog jezika. Plaća iznosi od 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari