IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži pravnog eksperta, Pepco voditelja trgovine a luksuzni hotel – šankera!

Idi na originalni članak
Foto: Riportal - M.L.

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, posjetite posao.hr.

Oglas

Istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Jadran – Galenski laboratorij d.d. traži Eksperta pravnih poslova i intelektualnog vlasništva (m/ž) za rad u Rijeci ili Zagrebu. Potrebno je minimalno 8 godina iskustva u pravnim poslovima, VSS/Magistar prava, položen pravosudni ispit te poznavanje engleskog jezika na C1/C2 razini. Nudi se rad u dinamičnom korporativnom okruženju, mogućnost razvoja kompetencija i širok spektar dodatnih beneficija. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidat treba imati iskustvo u provođenju inventure i izradi izvještaja, kao i dobre komunikacijske vještine u usluživanju kupaca. Nudi se redovna primanja, naknada za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 28.6.20224.

Posao.hr (za klijenta) traži Radnog terapeuta/Njegovatelja (m/ž) za rad na otoku Krku. Posao uključuje njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju. Smještaj i hrana su osigurani, a početna plaća iznosi 1.700€ neto. Rad je na određeno vrijeme u Primorsko-goranskoj županiji. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

MGL International d.o.o. traži Šankera (m/ž) za rad u Hotelu Amabilis u Selcima. Nude se plaćeni obrok, smještaj, ugodna radna atmosfera te plaćeni putni troškovi za lokalne radnike. Kandidati trebaju imati znanje engleskog jezika te iskustvo u ugostiteljstvu. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova, podršku voditeljima i unos reklama. Traži se iskustvo u audio produkciji, kreativnost, organizacijske vještine, timski duh. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži kandidate za više pozicija (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od otprilike 1035 € sa svim dodacima, te dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača za rad u Omišlju. Posao uključuje slaganje robe, utovar/istovar robe te dostavu kupcima. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije, a poželjna, ali nije uvjet, osposobljenost za rad viličarom. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

U.O. Ankora traži Konobare i Šankere (m/ž) za rad u restoranu i beach baru u Šilu na otoku Krku. Posao uključuje konobarenje i rad za šankom, s osiguranom hranom i smještajem. Potrebno je imati srednju školu, jednu godinu iskustva te znanje engleskog i njemačkog jezika. Plaća iznosi od 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Exit mobile version