IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži zaposlenika za atraktivnu poziciju, nude fleksibilno radno vrijeme i dodatne pogodnosti

Pronađite svoju sljedeću karijeru na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna!

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Nudimo plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj, kvalitetnu radnu odjeću i mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

U.O. Ankora traži Konobara (m/ž) za rad u restoranu i beach baru u Šilu na otoku Krku. Osigurani su hrana i smještaj, a plaća iznosi 2.000 € neto. Posao je sezonski. Prijavite se putem linka do 3.8.2024.

Hervis d.o.o. traži Preuzimatelja robe (m/ž) za rad u Rijeci – Kukuljanovo. Nudi se redovita primanja, beneficije za zaposlenike, te mogućnosti napredovanja i dodatnog osposobljavanja. Prijavite se putem linka do 23.8.2024.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. / JGL traži Senior specijalista za IT validaciju (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebni su stručni ili diplomski studij iz informatike, elektrotehnike ili srodnih područja te minimalno 3 godine iskustva u validaciji IT sustava. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mentorski program i dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 5.8.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži Specijalista za upravljanje iskustvom klijenata – neurologija i kardiologija (m/ž) za Primorsko-goransku i Istarsku županiju. Potreban je VSS ili minimalno 300 ECTS iz farmacije, medicine, stomatologije ili veterine, aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office alata, te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 5.8.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja smjene (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidati trebaju imati najmanje završenu srednju školu i godinu dana iskustva u trgovini. Nudimo redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za prodajne budžete, popust za zaposlenike, te mogućnosti za razvoj i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača (m/ž) za rad u Omišlju. Radno mjesto je na adresi Pušća 137, Omišalj. Nudimo ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, te naknade za prehranu i prijevoz. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od kuće. Potrebne su komunikacijske vještine, a radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nudimo bruto plaću od 1.250 € i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari