IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Na Krku traže terapeuta uz početnu plaću od 1.700 eura, osiguran smještaj i hranu

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Oglas

Posao.hr, za svog klijenta, traži Radnog terapeuta / Njegovatelja terapeuta za njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju na otoku Krku. Posao podrazumijeva rad na određeno vrijeme. Osiguran je smještaj i hrana, a početna plaća iznosi 1.700 € neto. Prijavite se putem linka do 8.6.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe, brigu o izgledu polica, kontrolu robe i održavanje urednosti. Traže se kandidati s minimalno SSS, poželjnim certifikatom za rad na viličaru i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Manpower traži Specijalista korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je aktivno znanje njemačkog jezika na razini B2/C1, poznavanje rada na računalu i sposobnost rješavanja problema na učinkovit, brz i ugodan način. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

KD Kozala d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te probni rad od 6 mjeseci. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

B for Business d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za ZU Ljekarna Mazzi u Rijeci. Potrebna je VSS, položen stručni ispit i minimalno 2 godine iskustva. Nude motivirajuća primanja, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

Restoran Spagho traži konobara/konobaricu s radnim iskustvom u konobarenju i pomoćnog kuhara u restoranu u centru Rijeke. Svi zainteresirani neka se jave na broj 091 2132 323.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Exit mobile version