IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Poslodavac na otoku Krku nudi 2.200 eura neto, osiguran smještaj i obroke – prema dogovoru

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Želite li brzo pronaći posao? Na posao.hr. vas očekuje 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Falkensteiner Hotels & Residences traži Asistenta voditelja domaćinstva (m/ž) za rad u hotelu Park Punat. Potrebne su vještine u profesionalnom rješavanju pritužbi, suradnja s recepcijom, organizacija sastanaka i obuka te planiranje rasporeda osoblja. Nudi se edukacija, profesionalni razvoj, stimulativno radno okruženje i posebne uvjete korištenja usluga u našim hotelima. Prijavite se putem linka 1.8.2024.

Bauhaus-Zagreb traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Potrebni su minimalno SSS, poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i komunikativnost. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, redovitu plaću s dodatcima, obuku i povremene edukacije. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača (m/ž) za rad u Omišlju. Radno mjesto je na adresi Pušća 137, Omišalj. Nudimo ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, te naknade za prehranu i prijevoz. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od kuće. Potrebne su komunikacijske vještine, a radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nudimo bruto plaću od 1.250 € i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

U.o. Ankora traži Kuhara ili Roštilj majstora (m/ž) za sezonski rad u restoranu na otoku Krku. Početna plaća je 2.200 € neto, uz osiguran smještaj i obroke prema dogovoru. Pozicija je na određeno vrijeme, sezonski posao. Prijavite se putem linka do 22.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

TISAK plus d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Crikvenici. Posao uključuje naručivanje, zaprimanje, izlaganje i prodaju robe te održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je srednja škola (3 ili 4 godine) i 6 mjeseci radnog iskustva. Osiguran je zajednički smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari