IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Poznati riječki restoran traži roštilj majstora, objavili i plaću i sve pogodnosti koje idu uz nju

Foto: Unsplash

Posjetite posao.hr kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovaj tjedan!

Numo Industrial Solutions traži Koordinatora za sigurnost u građenju (m/ž) u Omišlju, Krku. Posao uključuje razvoj sigurnosnih politika, inspekcije gradilišta, obuku osoblja i istraživanje incidenata. Potrebno je minimalno 2 godine iskustva, osnovno znanje engleskog i rada na računalu. Nudi se stalni ili honorarni posao uz zadovoljavajuću kompenzaciju i osiguranje. Prijavite se putem linka do 25.2.2024.

Workforce Ljudski potencijali d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije / Dostavljača. Mjesto rada je Kukuljanovo. Poslodavac nudi osiguran smještaj, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, Multisport karticu, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Pomoćnog konobara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija na Hrvatskoj obali. Poslodavac nudi cjelogodišnji ugovor, programe nagrađivanja, osiguran smještaj te mogućnost stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Laganini FM u Rijeci traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova te podršku voditeljima jutarnjeg i popodnevnog showa. Potrebno je iskustvo u audio produkciji i korištenju softvera za audio produkciju. Nudi se stimulativno radno okruženje i prilika za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe te održavanje urednosti poslovnice. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusti za zaposlenike te dodaci na plaću za rad nedjeljom i blagdanom, uz obuku i stručno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Parnad d.o.o. traži Prodavača / Servisera (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje pregled i popravak Vorwerk aparata, komunikaciju sa strankama i vođenje skladišta. Nude se mogućnosti stalnog ili privremenog zaposlenja. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje engleskog i rada na računalu. Radno vrijeme je od 08:00 do 16:00. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Žal d.o.o. traži Roštilj Majstora (m/ž) za rad u restoranu Kokolo u Rijeci. Posao uključuje stalni rad u smjenama. Nude se brojne pogodnosti poput plaćenih blagdana, bonusa, kolektivnog godišnjeg odmora te stabilno i ugodno radno okruženje. Poželjno je iskustvo rada na roštilju na struju, a minimalna stručna sprema je osnovna škola. Plaća je od 1,060 € do 1,330 € neto. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Studenac traži Prodavača (m/ž) u Rijeci i Čavlama. Posao obuhvaća rad na blagajni, izlaganje robe i brigu o odjelu. Potrebna je SSS, iskustvo u trgovini i komunikativnost. Nude obuke, bonuse, mogućnost napredovanja, dodatnu naknadu za rad nedjeljom, božićnicu i uskrsnicu. Prijavi se putem linka do 24.2.2024.

Just Go Eco d.o.o. traži Komercijalista/Prodajnog predstavnika (m/ž) za prodaju jednokratne ambalaže u Rijeci. Potrebno je radno iskustvo u prodaji, vozačka dozvola B kategorije, osnovno znanje rada na računalu te komunikativnost. Prijavite se putem linka do 28.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari