IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: U Rijeci i okolici traže se električari, serviseri, ‘glodači’… Slobodna je i pozicija – savjetnika!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj područja (m/ž) u Primorsko-goranskoj županiji te u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Glavna odgovornost ove pozicije je kontroliranje svih procesa u poslovnicama na dodijeljenom području. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, stručno usavršavanje te ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se do 08.12.2023. do linka.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj smjene (m/ž) u Rijeci (Kukuljanovo). Izabrani kandidat će pružati podršku voditelju trgovine u svakodnevnom radu i provedbu plana prodaje. Poslodavac osigurava naknadu za obrok, popust za zaposlenike i bonuse za ostvarene prodajne budžete. Prijavite se do 21.11.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 30.11.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) u Poreču, Rijeci i Zagrebu. Opis posla je utovar i istovar robe te dostava robe do Konzum prodavaonica. Poslodavac će pružiti Popust za zaposlenike, jubilarne nagrade te mnoge druge novčane i nenovčane benefite. Prijavite se putem linka do 18.11.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Glodač (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. U opisu posla se nalazi rad na konvencionalnim strojevima: glodalici i tokarilici. Izabranom kandidatu nude ugovor o radu na neodređeno vrijeme nakon probnog roka, stimulativna primanja te naknadu za putni trošak. Prijavite se na linku do 19.11.2023.

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava Servisera građevinskih mehanizacija (m/ž). U cilju podrške rastu poslovanja, tvrtka je u potrazi za osobom tehničkog profila zainteresiranog za rad na održavanju i popravcima građevinski mehanizacije, za svoju poslovnicu u Zagrebu. Možete se prijaviti do 08.12.2023. putem brze prijave.

Elmont, elektro obrt zapošljava Električara (m/ž). Posao se obavlja u Europi. Bave se elektroinstalacijskim radovima i montažom elektro-opreme te posluju u različitim državama Europske Unije. U opisu posla se nalazi rad na projektima te polaganje kablova i izrada kabelskih kanalica. Prijavite se do 18.11.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Izabrani kandidat biti će odgovoran za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji (prodaja terenske prodaje i putničkih agencija). Poslodavac omogućuje rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 19.11.2023.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Žal d.o.o. traži Kuhara (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava Božićnicu, Uskrsnicu, plaćen obrok, plaćenu kavu i mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa na fiksnu plaću. Postoji mogućnost zapošljenja i bez iskustva ako je osoba jako sposobna i spremna učiti. Prijavite se do 23.11.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari