IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Traže se magistri farmacije, ali i monteri solarnih elektrana. Evo i drugih ponuda za posao

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Puntu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, posebne cijene za zaposlenike, tople obroke te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Jadran d.d. ima dvije otvorene pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Crikvenici. Poslodavac nudi besplatan smještaj i dva obroka, ugodnu radnu atmosferu, plaćeni putni trošak te plaćeni svi zakonski dodatci na plaću. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

Hervis d.o.o. traži Sezonske prodavače (m/ž) za više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje usmjerenost na kupce, pružanje kompetentnog savjetovanja, ponudu dodatnih proizvoda te rad s robom. Nudi se konkurentna primanja, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost nastavka suradnje i nakon sezone. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Bauder d.o.o. traži Tehničko-prodajnog predstavnika za regiju Istra i Kvarner (m/ž) s radnim mjestom u Istri i Kvarneru. Glavne odgovornosti uključuju razvoj prodajnog područja kroz stjecanje novih i održavanje odnosa s postojećim kupcima, identifikaciju i kontaktiranje potencijalnih kupaca, stručno savjetovanje o proizvodima, održavanje teorijskih obuka, odgovornost za vlastite ciljeve prodaje te suradnju s timom radi postizanja ciljeva. Prijavite se putem linka 4.5.2024.

EMSO e-mobility solutions d.o.o. traži 2 Radnika za montažu solarnih elektrana (m/ž) s iskustvom u radu na visini. Posao uključuje stalni radni odnos, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Zahtijeva se spretnost, zdravstvena sposobnost, timski rad te minimalna srednja školska sprema. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

B for Business d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za rad u renomiranoj ljekarni u Rijeci, ZU Ljekarna Mazzi. Posao uključuje izdavanje lijekova, savjetovanje pacijenata, izradu magistralnih pripravaka, koordinaciju nabave i plasmana proizvoda te vođenje evidencija. Potrebno je minimalno 2 godine iskustva, VSS i položen stručni ispit, kao i komunikacijske vještine i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

In2 the Blue Charter d.o.o. traži Sobara (m/ž) za rad u Puntu. Posao uključuje čišćenje plovila, apartmana, soba i poslovnog prostora, opskrbu potrošnim materijalom te obavljanje pripremnih poslova pospremanja. Prednost imaju osobe s otoka Krka, a za one koji nisu iz Punta osiguran je putni trošak ili smještaj. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari