Slobodna radna mjesta: U Rijeci i okolici traže se mnogi novi zaposlenici, među njima i – carinski deklarant

Ilustracija:Hrvoje Skočić/Riportal

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla!

Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave traju do 09.06.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog prijevoza, bonus za realiziranu preporuku kandidata, naknadu za topli obrok i Multisport program. Prijaviti se možete putem linka.

Metro Cash & Carry d.d. zapošljava na pozicijama Voditelj odjela održavanja (m/ž) i Administrator na odjelu dostave (m/ž). Poslodavac nudi strukturirano uvođenje u posao, atraktivna primanja i bonuse, mogućnost profesionalnog razvoja i popuste za zaposlenike. Rok za prijavu je 04.06.2023., a mjesto rada je Rijeka. Prijavite se putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na pozicijama: Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Perač posuđa (m/ž) i još drugih pozicija. Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Od kandidata se traži proaktivnost u rješavanju problema te konstantno ulaganje i razvijanje u području rada. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži kandidate za pozicije Prodavač – Blagajnik (m/ž) s rokom prijave 04.06.2023. i Agent u call centru (m/ž) s rokom prijave 02.06.2023. Mjesto rada uključuje Zagreb, Split, Rijeku i još nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Traže se kandidati koji su predani i točni u poslu, a poželjno je i da imaju radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž). U opisu posla nalazi se vođenje tima zaposlenika te planiranje, organiziranje i delegiranje zaduženja. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Sezonski prodavač – nepuno radno vrijeme (m/ž) i Sezonski prodavač (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 18.06.2023.. Poslodavac nudi mjesečnu naknadu za prijevoz do 100€, mogućnost prilagodbe radnog vremena i mogućnost zaposlenja bez obzira na završenu struku. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž), Vozača C kategorije (m/ž) i Vozača. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene putne troškove i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i sl. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj područja (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska županija, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Europacific Rijeka d.o.o. traži Carinskog deklaranta (m/ž) u Rijeci. Za ovaj su posao potrebne 2 godine radnog iskustva na carinskom području i položen ispit za carinskog deklaranta. Kandidati se mogu prijaviti do 10.06.2023. putem brze prijave.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari