IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: U Rijeci i okolici traže se voditelji projekata, građevinski tehničari ali i – modni konzultanti!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude. Sretno pri zapošljavanju!

DLS d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj projekata / Inženjer (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava kontinuirano unapređenje znanja i razvoj vještina, rad u dinamičnom, profesionalnom i ugodnom radnom okruženju, neradne vikende i praznike te ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 01.09.2023.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Mjesto rada je Rijeka – Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 05.09.2023. Od kandidata se očekuje iskustvo u analizi prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Modni konzultant / Prodavač (m/ž) u Zagrebu, Rijeci i Puli. U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s velikim brojem kupaca te upoznavanje kupaca s trenutnim akcijama i promocijama. Prijavite se putem linka do 20.09.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije (m/ž) u Rijeci, Zagrebu i Poreču. U opisu posla nalazi se utovar i istovar robe te dostava robe do naših prodavaonica. Poslodavac nudi uz redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, zaposlenici ostvaruju atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o svojem učinku. Prijavi se putem linka do 21.09.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi natprosječnu plaću i fleksibilno radno vrijeme. Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 13.09.2023. putem linka.

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Takko Fashion Croatia d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Kukuljanovom. Poslodavac osigurava ugodnu radnu klimu, slobodan dan tjedno, stimulativna primanja i mjesečni bonus. Prijavite se do 04.09.2023. putem linka.

Hervis d.o.o. za klijenta zapošljava na poziciji Voditelj odjela sportske opreme (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz na posao, mogućnost kupovine u Hervis-u sa posebnim pogodnostima za zaposlenike te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se putem linka do 18.09.2023.

Workforce Ljudski Potencijali za klijenta Jadran – Galenski laboratorij traži Formulatora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac pmpgućuje sudjelovanje u projektima razvoja proizvoda koji će se u bliskoj budućnosti vidjeti na policama ljekarni i na promidžbenim materijalima. Prijavite se putem linka do 04.09.2023.

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari