IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Traži se konstruktor brodskih sistema! U Čavlima traže vrtlara. Posla ima i za kuhare, vozače, savjetnike…

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Ovog tjedna portal posao.hr predstavlja novih top 10 poslovnih ponuda. Pogledajte kakve benefite nude ovi poslodavci!

InterOmnia d.o.o. zapošljava Asistenta u odjelu šteta (m/ž) u Rijeci. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu (MS Office paket, Windows) i aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi ugodnu i poticajnu radnu atmosferu te kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Prijavite se do 05.11.2023. putem linka.

Vetor Studio zapošljava Konstruktora brodskih sistema (m/ž) u Rijeci. Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje sustava u brodogradnji za renomirane klijente na europskom i hrvatskom tržištu. Poslodavac osigurava iznadprosječne pogodnosti i primanja te brzu mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 02.11.2023.

Pan-pek d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Zagrebu, Velikoj Gorici i Rijeci. Poslodavac omogućuje isplatu božićnice, uskrsnice, regresa, Multisport program, bonus za realiziranu preporuku kandidata te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijavite se do 03.11.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Vozača C kategorije / Dostavljača (m/ž) u Kukuljanovom i Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac osigurava konkurentnu plaću i kvartalni bonus, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, Multisport karticu i ostale pogodnosti. Prijavite se putem linka do 05.11.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Komisionara u internet prodavaonici (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Opis posla je sortiranje, slaganje i pakiranje narudžbi Internet kupaca. Poslodavac će pružiti plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad te eventualni prekovremeni rad. Ako ste brza, spretna i pedantna osoba posvećena i najmanjim detaljima., prijavite se putem linka do 18.11.2023.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Žal d.o.o. traži Pomoćnog kuhara (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava Božićnicu, Uskrsnicu, plaćen obrok, plaćenu kavu i mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa na fiksnu plaću. Postoji mogućnost zapošljenja i bez iskustva ako je osoba jako sposobna i spremna učiti. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Cortina d.o.o. zapošljava na poziciji Vrtlar / Prodavač u vrtnom centru (m/ž) u Čavlama. Poslodavac osigurava mogućnost napredovanja na više pozicionirana radna mjesta i stimulativnu neto plaću. Prijavite se do 09.11.2023. do linka.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za uspješnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari