IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: U turizmu, ugostiteljstvu i trgovini jako puno slobodnih pozicija! Provjerite ponudu

Foto: R.Z./Riportal

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

Bauhaus-Zagreb traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci, Kukuljanovo. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, razne dodatke na plaću, obuka i povremene edukacije. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova, podršku voditeljima i unos reklama. Traži se iskustvo u audio produkciji, kreativnost, organizacijske vještine, timski duh. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

KD Čistoća Rijeka traži vozače/vozačice specijalnih vozila. Traže se četiri (4) izvršitelja na određeno vrijeme zbog povećangg opsega posla. Od kandidata se traži završena srednja škola (3 ili 4 godine). Kandidati moraju imati položeni vozački ispit za kategorije vozila B i C. Pisanu zamolbu poslati na KD Čistoća d.o.o., Dolac 14, 51000 Rijeka, e-mailom na adresu: doris.vujnovic@cistoca-ri.hr. Rok prijave je 5. 7. 2024. godine.

Studenac d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci i okolici, Selcima, te na otoku Rabu. Kandidatima se nudi organizirana obuka, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, plaćeni prijevoz, bonusi za preporuke novih kandidata, te dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži kandidate za više pozicija (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od otprilike 1035 € sa svim dodacima, te dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

MGL International d.o.o. traži Sobara (m/ž) za rad u hotelu Amabilis u Selcu, Primorsko-goranska županija. Potrebno je iskustvo, a nudi se sezonski posao s mogućnošću smještaja, plaćenim obrokom i putnim troškovima za lokalne zaposlenike. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidat treba imati iskustvo u provođenju inventure i izradi izvještaja, kao i dobre komunikacijske vještine u usluživanju kupaca. Nudi se redovna primanja, naknada za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 28.6.20224.

Posao.hr (za klijenta) traži Radnog terapeuta/Njegovatelja (m/ž) za rad na otoku Krku. Posao uključuje njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju. Smještaj i hrana su osigurani, a početna plaća iznosi 1.700€ neto. Rad je na određeno vrijeme u Primorsko-goranskoj županiji. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Jadran d.d. traži Voditelja recepcije (m/ž) za rad u Crikvenici. Nudi se rad u jednom od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja, edukaciju, napredovanje, plaćen putni trošak, smještaj i topli obrok. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari