IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Velika potražnja za radnicima, traži ih i riječko komunalno poduzeće

Foto: Riportal

Posao.hr – vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova, podršku voditeljima i unos reklama. Traži se iskustvo u audio produkciji, kreativnost, organizacijske vještine, timski duh. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

RUNE Crow d.o.o. traži Kandidata za poziciju Area Managera (junior/senior) (m/ž) u izgradnji telekomunikacijske mreže. Traži se vozačka dozvola B kategorije i poznavanje engleskog jezika. Nudi se rad u mladom timu, mogućnost osobnog razvoja, certificiranje i obrazovanje, nagrade za učinak, službeni automobil te međunarodna druženja s timom. Radno vrijeme je 8 sati dnevno, s terenskim radom i mogućnošću rada od kuće. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Win Win Group d.o.o. traži Komunalne radnike (m/ž) za komunalno društvo u Rijeci. Potrebne su fizički sposobne osobe, a prije zaposlenja se obavlja sistematski zdravstveni pregled. Posao je na određeno vrijeme s probnim rokom od mjesec dana i mogućnošću produženja. Osiguran je smještaj i ishodovanje radne i boravišne dozvole za strane radnike iz BIH, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži kandidate za više pozicija (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od otprilike 1035 € sa svim dodacima, te dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe, brigu o izgledu polica, kontrolu robe i održavanje urednosti. Traže se kandidati s minimalno SSS, poželjnim certifikatom za rad na viličaru i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

B for Business d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za ZU Ljekarna Mazzi u Rijeci. Potrebna je VSS, položen stručni ispit i minimalno 2 godine iskustva. Nude motivirajuća primanja, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

Ceramiche Mariner d.o.o. traži Skladištara/Dostavljača za rad u Omišlju. Posao uključuje slaganje robe, utovar/istovar robe te dostavu kupcima. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije, a poželjna, ali nije uvjet, osposobljenost za rad viličarom. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari