IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: U Rijeci i široj okolici zapošljava i FINA. Vlada velika potražnja za djelatnicima u ugostiteljstvu

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice! Sretno!

Oglas

Kartelo d.o.o. traži Konobara (m/ž). Traži se vrijedna i odgovorna osoba, a postoji mogućnost zapošljavanja i studenata. Mjesto rada je Rijeka, a prijave traju do 24.05.2023. Prijaviti se možete putem linka.

Frigoprom d.o.o. traži Vozača / Dostavljača (m/ž) koji će prevoziti plinske boce. Za ovaj je posao potrebna C kategorija i kod 95. Radi se u dinamičnom okruženju te su primanja redovita. Rok za prijavu je 24.05.2032, a mjesto rada je Rijeka. Prijavite se putem linka..

LC WAIKIKI Retail HR d.o.o., vodeća maloprodajna modna tvrtka, zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Kukuljanovo, a prijave se zaprimaju do 20.05.2023. Traži se kandidat koji je ljubazan, strpljiv i koji voli komunikaciju s ljudima. Radni odnos je na puno radno vrijeme te postoji mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Fortitude Recruitment d.o.o. traži Recepcionara u hotelu/resortu (m/ž) u Novom Vinodolskom. Potrebno je iskustvo od minimalno godinu dana na istim ili sličnim poslovima te tečan govor engleskog i njemačkog jezika. Bitno je da je kandidat pedantan, odgovoran i ljubazan. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se do 31.05.2023. putem portala.

Kamp Konobe traži kandidate za slijedeće pozicije: Kuhar a la carte / Kuhar (m/ž), Konobar a la carte (m/ž), Perač posuđa (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kućni majstor (m/ž), Čistačica (m/ž). Poslodavac nudi smještaj i tri obroka na teret poslodavca. Mjesto rada je Punat, otok Krk. Prijave traju do 14.05.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Financijska agencija / FINA zapošljava Referenta za korisničku podršku (m/ž). Natječaj je otvoren do 15.05.2023, a mjesto rada je cijela Hrvatska. Potrebni su proaktivni i fleksibilni kandidati s višom stručnom spremom. Posao uključuje pružanje specijalizirane korisničke podrške telefonskim putem. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist novih otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 20.05.2023. Traži se organizirana i odgovorna osoba koja je spremna na terenski rad diljem Hrvatske. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Žal d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž) i Kuhar (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 23.05.2023. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet ukoliko su kandidati spremni učiti. Poslodavac nudi neradne blagdane, isplatu božićnice i uskrsnice, plaćen obrok i kavu te rad u stabilnom i ugodnom okruženju. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Manpower zapošljava Prodavača na sezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima. Od kandidata se traži komunikativnost, spremnost na rad, odgovoran pristup poslu i sklonost timskom radu. Možete se prijaviti do 31.05.2023. putem brze prijave.

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!

Exit mobile version