KAKAV LJEPOTAN!

Video | Snimka razigranog dupina kod otoka Cresa veliki hit na društvenim mrežama

Foto: Screenshot video

Video se danas pojavio u objavi na popularnoj “riječkoj” Facebook grupi

Objavu s priloženim videom i kratkim opisom “Predivan video sa Cresa” postavio je Alen Đivoje, član popularne “riječke” Facebook grupe VGKT, a kratka snimka, u trajanju od jedva 20-tak sekundi, prikazuje razigranog dupina koji pliva i nekoliko puta visoko iskače iz mora.

Kontaktirali smo Alena Đivoja koji nam je rekao kako je snimku dobio od prijatelja koji je prizor snimio na moru kod Cresa. Snimka je, po riječima Đivoje, izvorno objavljena na prijateljevom Instagram profilu.

Razigrani dupin je , sasvim očekivano, u nekoliko sati oduševio pratitelje ove Facebook grupe, a Alen Đivoje nam je ustupio snimku s porukom kako mu je želja da ovakve prirodne ljepote vidi što veći broj ljudi.

Podsjetimo, otkad su ljudi počeli boraviti uglavnom u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, biljni i životinjski svijet je “uskrsnuo”, pa smo tako proteklih tjedana svjedočili rastu trave na riječkom Korzu i akrobacijama dupina u riječkoj luci i Bakrskom zaljevu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari