'MEĐUNARODNO GAY VJENČANJE'

Snimke s gay svadbe u Opatiji obišle svijet: Vlado je svog Michaela doveo u Hrvatsku

Foto: Instagram @flammeumweddings

Mladi gay par priredio je glamurozno vjenčanje na Jadranu, nakon kojega su objavili video sa svadbe

Amerikanac Michael i Hrvat Vlado nedavno su se vjenčali na Opatijskoj rivijeri, a trenutke zajedničkog života su podijelili na svom YouTubeu profilu. Jedan od videa je i onaj u kojemu Michael i Vlado zajedno pjevaju pjesmu Perfect Eda Sheerana, a koju su jedno drugome posvetili na svom vjenčanju, prenosi Net.hr.

Romantičan video s vjenčanja

Uz objavljenu snimku vjenčanja stoji opis: “Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je magične ceremonije dva međunarodna gay ljubavnika različitih rasa, njihovih obitelji, prijatelja i voljenih.” U videu su zajedno pjevali ‘Perfect’ Eda Sheerana i Andree Bocellija.

“Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias”, rekli su Michael i Vlado, homoseksualni par koji se nedavno vjenčao na Kvarneru.

Sretan par

Kako to biva po običaju na vjenčanju, jedno je u bijelom, a drugo u crnom. Michael je za svoje vjenčanje obukao bijelo odijelo, a Vlado crno.

Gosti su od oduševljenja mobitelima snimali pjesmu mladog para, dok su se neki od njih i rasplakali.

Michaelova sestra, finalistica Američkog idola, Muna Hiluf je također prisustvovala vjenčanju.

Ljubavna priča

Par se upoznao u kolovozu 2019. godine, a Vlado je svojoj boljoj polovici poručio: “Hvala ti što si moja ljubav i moja najdraža osoba. Nastavimo zajedno naš lijepi put do kraja vremena. Sretna godišnjica ljubavi moja!”

Vlado je na svom Instagram profilu dijelio njihove fotografije s odmora dok su bili samo zaručnici, a boravili su u Splitu, Hvaru i u Americi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja
Views6 Views