DRIVE IN GROOVE

SPEKTAKL NA KANTRIDI! U petak Drive in Groove party! Miks-pult na Turističkom busu, posjetitelji u automobilima

Foto: D. Flego/Facebook

Ovaj događaj isključivo je humanitarnog karaktera te će sav prihod biti doniran KBC Rijeka

Koronakriza donosi nam, nakon svega, i nove oblike zabave!

Dok se još uvijek na razini epidemiologa, ugostitelja, koncertnih promotora, poduzetnika, glazbenika… žestoko raspravlja o tome kada će koncerti i klupski život doći na red za popuštanje protuepidemioloških mjera, vrijedna riječka ekipa za petak 22. svibnja priprema spektakl kakav još nije viđen u Rijeci – Drive in Groove na Kantridi!

Sve bi se trebalo događati ispod stadiona Kantrida, na parkingu s morske strane, gdje će se glazba “puštati” s miks-pulta na – Turističkom autobusu!

“Sezona evenata napokon se nastavlja i to ovog puta u DRIVE-IN izdanju. Zbog nastale situacije pripremili smo za vas jedan poseban događaj, novi koncept party-a na netipičnoj lokaciji, na kojem ćete moći prisustvovati u svojim limenim ljubimcima. Trenutna epidemiološka situacija kojoj se uskoro nazire kraj, rezultirala je odobrenjem nadležnog stožera civilne zaštite za realizaciju ovog projekta. Nakon duga dva mjeseca stanke ponovo ćete moći osjetiti čari open air-a uz zalazak sunca.”, poručuju organizator iz Alterne.

Foto. Denic Flego

U suradnji s TZ grada Rijeke i KD Autotrolej, klasični stage zamijenit će turistički autobus, a za popratne audio-vizualne efekte pobrinut će se ekipa dboki Sound & Light-a.

Radi poštovanja mjera sigurnosti, sukladno preporukama nadležnih institucija, događaju mogu prisustvovati isključivo posjetitelji u automobilima, a ostanak u automobilu je obvezan za vrijeme održavanja događaja.

Broj mjesta je ograničen a rezervacija se može napraviti putem linka:

https://www.entrio.hr/event/drive-in-groove-i-kantrida-7876

✖ Tickets (Early bird, 20 tickets): https://www.entrio.hr/event/drive-in-groove-i-kantrida-7876
Jedna ulaznica vrijedi za jedan automobil.

Ulaz na sam događaj biti će kod restorana Ribica gdje će se kontrolirati ulaznice posjetitelja.

Ulazak na događaj bit će moguć od 19 sati, a glazba počinje u 20 sati. Predviđeno trajanje događaja je do 22 sata. Slušat će se disco i house.

LINEUP

BRUNS LAY (Baikonur / Ovrdose / Aquarius)

https://www.beatport.com/search?q=Bruns+Lay

RECEP

Događaju su svojim angažmanom pomogli:

dboki Sound & Light
TZ grada Rijeke
KD Autotrolej
Cromount
Impala Studio
Entrio

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari