SPEKTAKULARNA PROSLAVA 1. ROĐENDANA

Spektakl u ‘najživljoj’ riječkoj ulici! Renard u petak slavi 1. rođendan i časti besplatnim koncertom Damira Kedže. Čitateljima Riportala nagrade!

Ulica Ante Starčevića već je neko vrijeme prava ‘žila kucavica’ gradskog zabavnog života, a u petak 19. srpnja ta će uloga biti još izraženija uz spektakularan zabavni program povodom prvog rođendana popularne gradske kavane Renard

Iako je povod za ovaj zabavni event prvi rođendan omiljene gradske kavane, zabavno će biti u cijeloj ulici Ante Starčevića koju mnogi Riječani još uvijek zovu ‘Garibaldijeva’.

Centralno mjesto zabave bit će ispred pozornice na kojoj će besplatan koncert održati Damir Kedžo, no ‘valovi’ posjetitelja rasporedit će se duž cijele ulice koja će tako u petak postati ‘party ulica’.

Besplatnim koncertom gradska kavana RENARD zeli počastiti sve svoje sugradane za vjernost.”, poručili su slavljenici.

Pozornica će biti centralno pozicionirana u Ulicii Ante Starčevića, točnije između RENARD-a i APOTHECE. Uz Kedžu, organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja!

Povodom prvog rođendana Renarda, gradska kvana i Riportal nagrađuju vjerne goste i čitatelje Riportala.

Najsretniji čitatelj/ica može dobiti:

  1. VIP stol na godišnjici RENARD-a
  2. Boca alkoholnog pića po izboru
  3. propusnica za ‘backstage’ i mogućnost upoznavanja popularnog pjevača

Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti objavu ove vijsti na službenom facebook profilu Riportala i u komentarima objave na facebooku imenovati prijatelje/ice s kojima ćete na ovu proslavu 😉🥳 Tko je bio najsretniji, objavit ćemo ovdje 18. srpnja navečer. Sretno! 👍

Kratka priča o riječkom zabavnom životu

Mnogi će se sjetiti doba kada je Opatija bila predvodnica zabavnoig života na Kvarneru a Riječani su masovno petkom i subotom hrlili put “Kraljice turizma” kako bi se zabavili u brojnim kafićima i diskotekama.

Prije otprilike četvrt stoljeća, navike su se promijenile i Rijeka je ponovno preuzela primat od Opatije u ugostiteljskoj ponudi odnosno noćnoj zabavi pa su u Rijeci postali popularni brod Nina, Svid Rock Caffe, nešto kasnije El Rio, River Pub… Sve je to bilo u zapadnom dijelu centra grada.

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Danas je situacija nešto drugačija, centar ugostiteljske ponude a onda i zabave nalazi se u jednoj ulici – i to u ulici Ante Starčevića. Četiri objekta nositelji su te priče. Svaki je poseban na svoj način a zajedno čine mozaik ponude koja je posebna i cjelovita tako da mnogi posjetitelji jednostavno nemaju razloga otići iz te ulice.

Predvodnik te priče je zasigurno Gradska kavana RENARD za koju kažu da je jedan od najljepših objekata te vrste u zemlji. Tu je i APOTHECA, zasigurno ste već probali njihove očaravajuće koktele. Zatim Garibaldi koji je svojom ponudom donio dašak Italije u Rijeku, točnije Trsta. Na kraju je tu i FOX STREET FOOD restoran, ponajbolje mjesto u gradu za nešto brzo i dobro pojesti.

Gradska kavana RENARD slavi svoju prvu godišnjicu u petak 19. srpnja i poziva sve sugrađane i goste na besplatan koncert Damira Kedže i ostalih performera koji će se potruditi da to bude najbolji party u gradu ovoga ljeta. Ne propustite dobru zabavu u petak!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari