ĐURĐA I FRANKO

Spektakl u Opatiji: Premijera drugog dijela hit predstave “Casabianca” na Ljetnoj pozornici!

Svjetska premijera drugog nastavka popularne predstave „Casabianca“ na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Najpoznatiji bračni par Đurđa i Franko u novim izazovima bračnog života

Premijerno na Ljetnoj pozornici u Opatiji, u subotu, 24.8.2024. među prvima pogledajte nastavak najpopularnije predstave naših krajeva „Casabianca“ koja donosi nove zgode i nezgode bračnog para Đurđe i Franka u novoj predstavi „4 SPROVODA I VJENČANJE“.

Đurđa i Franko su bračni par. Ne zna se ‘ko tu koga je…..dnostavno ne podnosi. A opet, ne mogu jedno bez drugog. Upoznali smo ih u hit predstavi „Casabianca“, a nove zgode i nezgode svog bračnog života donose u predstavi „4 sprovoda i vjenčanje“. Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca i ovoga puta prikazuju taj vječni paradoks ljubavi. Jer Đurđa i Franko toliko se ne vole da se zapravo vole.

Cijena ulaznice iznosi 30 eura za sektor A, 25 eura za sektor B i 20 eura za sektor C. Ulaznice su u prodaji putem sustava www.mojekarte.hr i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari