SPEKTAKULARAN KONCERT ZA DJEČJU BOLNICU KANTRIDA! Pogledajte na koje načine možete sudjelovati u humanitarnoj akciji za naše mališane

Foto: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Cilj ovogodišnje akcije „Budi tu“ je prikupljanje sredstava za obnovu Odjela gastroenterologije, nefrologije i endokrinologije Klinike za pedijatriju na Kantridi

U biblioteci Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka na lokalitetu Kantrida, održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena humanitarna akcija Budi tu 2017, u organizaciji Rotary Cluba Rijeka. Kao i prethodnih šest godina, prikupljena sredstva bit će namijenjena Klinici za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka kojoj gravitira oko 100.000 djece s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.

Ovogodišnju akciju „Budi tu“, predstavili su predstojnik Klinike za pedijatriju prof. dr. sc. Sandro Dessardo dr. med. i prof. dr.sc. Goran Palčevski dr. med., predsjednik Rotary kluba Rijeka koji je istaknuo cilj ove inicijative:

„Tijekom šest godina održavanja akcije „Budi tu“, uložena su značajna sredstva u obnovu različitih odjela Klinike za pedijatriju, s namjerom da pomognemo u stvaranju boljih uvjeta za boravak malih pacijenata i omogućimo boravak njihovim roditeljima. Nisu to ulaganja na razini stvarnih potreba ove bolnice, ali pomažu da lakše dočekamo završetak izgradnje novog bolničkog centra na Sušaku. Prikupljenim sredstvima planiramo obnoviti Odjel gastroenterologije, nefrologije i endokrinologije i iskreno se nadam da ćemo u tome uspjeti“.

Sredstva se planiraju osigurati uz pomoć donacija i humanitarnog telefona 060 933 933 te prodajom ulaznica za koncert grupe „Parni valjak“, koji će se održati u HNK Ivana pl. Zajca 10. prosinca 2017. s početkom u 19:30 sati. Doprinos popularizaciji akcije dali su i supružnici Belma i Mirza Džomba koji su preuzeli ulogu zaštitnih lica akcije Budi tu 2017.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Današnjom najavom akcije kreće i prodaja ulaznica za koncert putem sustava www.entrio.hr. Cijene ulaznica kreću se od 100 kuna za mjesta na balkonu do 250 kuna za mjesta u ložama na prvom katu i polukatu kazališta. Ulaznice za parter prodaju se po cijeni od 150 kuna dok za mjesta u ložama na drugom katu cijena ulaznice iznosi 200 kuna.

Foto: Ilustracija

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun Rotary Cluba Rijeka, otvoren isključivo za ovu akciju IBAN:HR9741320031100002240 kod Primorske banke s naznakom: humanitarna akcija za dječju bolnicu Kantrida „Budi tu 2017“.

Rotary je svjetska organizacija uglednih osoba iz javnog i poslovnog života posvećenih humanim ciljevima, koja promiče visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, širi dobru volju i razumijevanje u svijetu.

„Ponosni smo što služimo zajednici i što smo kao dio Rotary International-a iskorijenili dječju paralizu u svijetu akcijom „End Polio Now“!“, poručuju riječki „rotarijanci“

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views