SPREMNI ZA IZBORE: Riječki HNS jednoglasno izabrao već dokazani Izborni stožer

Idi na originalni članak

Riječ je timu koji je u sličnom sastavu odradio nekoliko uspješnih izbornih kampanja, poput one za Mjesne odbore u Rijeci kada je HNS postigao rezultat od 14%

Oglas

HNS Rijeka je na telefonskoj sjednici Predsjedništva jednoglasno izabrao Izborni stožer. Time je riječki HNS i formalno potvrdio spremnost za nadolazeće parlamentarne izbore neovisno o tome hoće li Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati biti dio neke koalicije ili će na izbore izaći samostalno.

Radi se o izbornom timu koji je u sličnom sastavu odradio nekoliko uspješnih izbornih kampanja, primjerice izbornu kampanju za Mjesne odbore u Rijeci kada je HNS postigao rezultat od 14%.

Za voditelja Izbornog stožera izabran je Andrej Poropat, za zamjenika voditelja Juraj Bukša, a za tajnicu Sanja Drakulić.

Za koordinatora za odnose s javnošću izabrana je Sara Giaroush, koordinator za posebna događanja je Miroslav Matešić, koordinatori za pravne poslove Snježana Čop i Tanja Vuković. Za voditeljicu financijskog poslovanja izbornog tima izabrana je Jana Sertić, koordinatori za žene su Irene Gregorović Filipčić i Renata Tomić, za seniore Damir Kubinek, za mlade Marin Filčić i Sandro Vizler, za biračke odbore i promatrače na izborima Sandro Vizler i Dunja Kranjac Gregorović, za distribuciju plakata i izradu promidžbene kozmetike Vojko Gorše te za marketing i osmišljavanje vizualnog identiteta Daniel Lamon.

Voditelj Izbornog stožera Andrej Poropat je u izjavi za medije rekao kako Izborni stožer čine ljudi koji su se svojim radom dokazali u nekoliko izbornih ciklusa.

“Malo tko nije primijetio aktivnosti članica i članova riječkog HNS-a, a od danas krećemo s ozbiljnim pripremama za parlamentarne izbore. Ponosan sam što sam na čelu tima koji čine stručni i nadasve pošteni ljudi. Glavni zadatak ovog tima bit će uvjeriti tihu većinu, onu razumnu građansku Hrvatsku da glasno kaže NE svemu ovome što smo gledali proteklih 6 mjeseci na hrvatskoj političkoj sceni. Uvjeren sam da ovaj tim to može ostvariti”, zaključio je Andrej Poropat.

Exit mobile version