SPREMNI ZA IZBORE: Riječki HNS jednoglasno izabrao već dokazani Izborni stožer

Riječ je timu koji je u sličnom sastavu odradio nekoliko uspješnih izbornih kampanja, poput one za Mjesne odbore u Rijeci kada je HNS postigao rezultat od 14%

HNS Rijeka je na telefonskoj sjednici Predsjedništva jednoglasno izabrao Izborni stožer. Time je riječki HNS i formalno potvrdio spremnost za nadolazeće parlamentarne izbore neovisno o tome hoće li Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati biti dio neke koalicije ili će na izbore izaći samostalno.

Radi se o izbornom timu koji je u sličnom sastavu odradio nekoliko uspješnih izbornih kampanja, primjerice izbornu kampanju za Mjesne odbore u Rijeci kada je HNS postigao rezultat od 14%.

Za voditelja Izbornog stožera izabran je Andrej Poropat, za zamjenika voditelja Juraj Bukša, a za tajnicu Sanja Drakulić.

Za koordinatora za odnose s javnošću izabrana je Sara Giaroush, koordinator za posebna događanja je Miroslav Matešić, koordinatori za pravne poslove Snježana Čop i Tanja Vuković. Za voditeljicu financijskog poslovanja izbornog tima izabrana je Jana Sertić, koordinatori za žene su Irene Gregorović Filipčić i Renata Tomić, za seniore Damir Kubinek, za mlade Marin Filčić i Sandro Vizler, za biračke odbore i promatrače na izborima Sandro Vizler i Dunja Kranjac Gregorović, za distribuciju plakata i izradu promidžbene kozmetike Vojko Gorše te za marketing i osmišljavanje vizualnog identiteta Daniel Lamon.

Voditelj Izbornog stožera Andrej Poropat je u izjavi za medije rekao kako Izborni stožer čine ljudi koji su se svojim radom dokazali u nekoliko izbornih ciklusa.

“Malo tko nije primijetio aktivnosti članica i članova riječkog HNS-a, a od danas krećemo s ozbiljnim pripremama za parlamentarne izbore. Ponosan sam što sam na čelu tima koji čine stručni i nadasve pošteni ljudi. Glavni zadatak ovog tima bit će uvjeriti tihu većinu, onu razumnu građansku Hrvatsku da glasno kaže NE svemu ovome što smo gledali proteklih 6 mjeseci na hrvatskoj političkoj sceni. Uvjeren sam da ovaj tim to može ostvariti”, zaključio je Andrej Poropat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari