GRAĐANI ZAHTIJEVALI OBUSTAVU RADOVA

Stanovnici u riječkoj Ulici Dinka Šimunovića našli se u problemu; Prekinuti radovi na izgradnji vodovodnog ogranka

Google street view

Radovi na izgradnji novog vodovodnog ogranka u Ulici Dinka Šimunovića koji su bili odgođeni do 31.1. ove godine kako se građane ne bi uznemiravalo u vrijeme blagdana, obustavljeni su do osiguranja potrebnih uvjeta za realizaciju, izvijestili su iz Grada Rijeke.

“Ulica Dinka Šimunovića u kojoj su planirani radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture vrijedni 818.682,83 kn (bez PDV-a), uska je i u izravnoj prometnoj komunikaciji s obližnjim ulicama Ive Vojnovića i Josipa Voltića. S obzirom na nemogućnost istovremenog izvođenja radova i prometovanja vozila područjem gradilišta te izostanka alternativnih prometnih pravaca, Ulica Dinka Šimunovića trebala je biti zatvorena za promet tijekom radova, od 8,00 do 16,00 sati.

Od navedenog su bila izuzeta interventna vozila i korisnici koji su iz opravdanih razloga iskazali potrebu za prolaskom ulicom u spomenutom terminu. Riječ je o građanima koji žive na području planiranih radova i susjednim ulicama koje su prometno vezane za Ulicu Dinka Šimunovića, a koji su iznimku u postupanju zatražili zbog zdravstvenih razloga.”, priopćili su iz Grada Rijeke.

KD Vodovod i kanalizacija je posljednjih dana zaprimilo velik broj zahtjeva građana za obustavom najavljenih radova zbog regulacije prometa koja ograničava pristup njihovim stambenim i poslovnim objektima te prometovanje dostavnih, gospodarskih i ostalih vozila.

Grad Rijeka i KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. zahtjeve su ocijenili opravdanim, slijedom čega je donijeta odluka o obustavi izgradnje vodovodnog ogranka u Ulici Dinka Šimunovića do osiguranja potrebnih uvjeta za realizaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari