BELA NEDEJA 2021

Stigao program za Belu nedeju 2021; Pogledajte što nas sve čeka!

Ispred Kuće Belice predstavljen je program ovogodišnje manifestacije Bela nedeja koja se održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji u nedjelju i dolazi u Kastav.

Već drugu godinu, Belu nedeju ograničavaju epidemiološke mjere no za razliku od lani, Covid potvrde ipak omogućuju organizaciju programa.

Dok čekamo vremena da cijeli grad postane pozornica, ovogodišnja događanja će se ipak morati ograničiti na nekoliko punktova: Lokvina, Crekvina i Fortica.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Tu će vas čekati vinari Kastavštine, Kvarnera i drugih dijelova Hrvatske i bogata gastronomska ponuda dok će sajamski dio biti usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda. Za ulazak na Forticu, Lokvinu i Crekvinu trebat će Covid potvrda. Sajamski dio i zabavni sadržaji za djecu otvoreni su za sve posjetitelje uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Sva tri dana u Kastvu će se moći obaviti brzi test po cijeni od 70 kuna, a šator će biti ispred Fortice, uz cestu za Vidikovac.

Kako bi sve bilo brže, prijavu za brzi test moguće je ispuniti na poveznici:

https://medris.test4covid.com.hr/applications…

Program će se odvijati od subote do ponedjeljka, a centralni događaj je Pozdrav beloj nedeji u Aleji velikana, u nedjelju točno u podne uz prethodni nastup “stogodišnjaka” Glazbenog društva Spinčići.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Uoči Bele nedeje, u gradu će u subotu, u 18,30 sati, biti otvorena izložba posvećena književniku Anti Dukiću, u crkvi Svete Trojice i ispod volte.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari