STIGLA ISPRIKA

Štimac: “Ispričavam se sugrađanima, pogriješio je naš volonter, vozač kombi vozila”

Foto: Facebook

Društvenim mrežama dijeli se fotografija nepropisno parkiranog kombija izbornog tima kandidata za gradonačelnika Davora Štimca

Kombi vozilo bilo je parkirano ovih dana u Ulici Riva ispred prostorija u kojima se smjestio izborni stožer Davora Štimca, na način da se vozilo prepriječilo zauzevši dva parkirna mjesta rezervirana za invalide.

Kako je kombi oslikan izbornim sloganom Davora Štimca “Da štima grad”, mnogi građani su – vidjevši taj prizor – na društvenim mrežama nizali komentare u stilu – “Kako će štimati grad kad ne štima parkiranje”.

Danas se o svemu oglasio i prozvani Davor Štimac. Premda on sam, logično je zaključiti, nije vozio pa ni parkirao spomenuto vozilo, jasno je da je “zapovjedna odgovornost” njegova pa se ispričao sugrađanima objavom na svome službenom Facebook profilu.

Objavu Davora Štima prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želim se ispričati sugrađanima zbog pogreške našeg volontera, vozača kombi vozila. Kako ne postoji opravdanje za nepropisno parkiranje na mjestu za invalide, opomenuli smo vozača i takva greška se sigurno neće ponoviti.

U njegovu obranu mogu reći da je vozilo sa fotografije zaustavljeno u subotu 6. ožujka, na samo par minuta, kako bi ukrcao promotivne materijale i vodu za obilazak terena.“, napisao je danas Davor Štimac.

Ovim putem želim se ispričati sugrađanima zbog pogreške našeg volontera, vozača kombi vozila. Kako ne postoji opravdanje…

Objavljuje Davor ŠtimacPetak, 12. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari