U NEDJELJU U 16.30

STIŽE DJEDICA! U nedjelju se u Rijeci otvara Poštanski ured Djeda Mraza

Svečano otvorenje ispred ulaza u Riječki tunel održat će se u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 16.30 sati

Ovogodišnja čarolija Rijeka Adventa obogaćena je bajkovitom avanturom koja će najviše razveseliti najmlađe, a pružit će im jedinstvenu priliku da zavire u čarobni svijet Djeda Mraza.

Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Plodinama dobrom Djedici će pomoći da u sklopu Rijeka Adventa postavi čak tri posebne stanice koje će djecu odvesti na čudesno putovanje, a jedna od Stanica Dobrog Djedice je najčarobniji prostor ovogodišnjeg Rijeka Adventa – Poštanski ured Djeda Mraza u Riječkom tunelu.

Na svečanosti otvorenja ispred Katedrale Sv. Vida održat će se kratki zabavni program namijenjen svim uzrastima, na kojem će nastupiti Dječji zbor Tratinčice te s voditeljicom programa Lenom Stoiljković najaviti dolazak Djeda Mraza koji će i službeno, u pratnji vilenjaka, otvoriti Poštanski ured Djeda Mraza.

Posjetitelji će potom imati priliku razgledati ulazni prostor Riječkog tunela, koji je pun noviteta i privremeno pretvoren u pravu božićnu bajku. Djed Mraz će u svom uredu i osobno zaprimati pisma i uz simpatične vilenjake prirediti neponovljivo blagdansko iskustvo za sve mališane koji ga odluče posjetiti.

Poštanski ured Djeda Mraza počinje s radom 3. prosinca i bit će otvoren do 31. prosinca 2023. godine.

Poštanski ured Djeda Mraza u Riječkom tunelu možete posjetiti od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 20 sati, petkom i subotom od 17 do 21 sat te nedjeljom od 10 do 14 sati.

Termini ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 13 sati rezervirani su za vrtiće i škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari