EVO DETALJA

Što je popularno u popularnom romanu?: Danas će se održati književna tribina s Pavlom Pavličićem

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

U ponedjeljak 15. svibnja u 18 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka – Ogranak Trsat održat će se književna tribina na kojoj će gostovati Pavao Pavličić. Moderator tribine bit će Mario Kolar.

Pavao Pavličić jedan je od najčitanijih i najproduktivnijih hrvatskih pisaca. U najširoj javnosti najpoznatiji je po kriminalističkim romanima, no piše i prozu s elementima fantastike, povijesne i društvene romane, romane za djecu i mlade te memoarsku prozu, a objavio je i više knjiga feljtona te stručnih knjiga iz književne znanosti. Autor je i nekoliko scenarija te triju drama.

Mjesto je potrebno rezervirati putem obrasca ovdje.

Na tribini će biti riječi o njegovu opusu i najnovijim knjigama, kao i o položaju popularne književnosti u hrvatskoj kulturi. Pojedine Pavličićeve knjige moći će se kupiti po promotivnoj cijeni.

Tribina se organizira u sklopu studentskog projekta Što je popularno u popularnom romanu?, koji provode studenti kroatistike Filozofskog fakulteta u Rijeci. Projekt se provodi uz financijsku potporu Sveučilišta u Rijeci – Studentskog kulturnog centra.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari