Stožer civilne zaštite Grada Rijeke na raspolaganju građanima. Nadzirat će i ograničenje okupljanja, rada u trgovini i uslužnih djelatnosti!

Foto: Riportal.hr/R.Z.

Županijski, gradski i općinski Stožeri civilne zaštite osigurali su dodatne kanale komunikacije s građanima

Odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite, a u cilju dodatnih mjera sprječavanja širenja zaraze korona virusom i pomoći građanima, županijski, gradski i općinski Stožeri civilne zaštite osigurali su dodatne kanale komunikacije s građanima.

Stožer civilne zaštite Grada Rijeke otvorio je elektroničku poštu stozer.cz@rijeka.hr putem koje građani mogu upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima u njihovoj sredini.

Zadaća lokalnih Stožera civilne zaštite je također, i nadzor provođenja Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Pozivamo građane da se odgovorno i u potpunosti pridržavaju svih mjera o samozaštiti propisanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views