IZBORI ZA MJESNE ODBORE

Stranka Centar: Marin Račić pozvao Riječane da u nedjelju izađu na izbore

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Građane je pozvao da se u petak pridruže predstavnicima Centra na prigodnom okupljanju uoči izbora

„Članovi vijeća mjesnih odbora odlučuju hoćemo li imati popravljene ograde, dječja igrališta, uredne pješačke prijelaze, osvjetljene kutke javnom rasvjetom pa i hoćemo li imati u svojim kvartovima dovoljno koševa za smeće“, poručio je uoči izbora potpredsjednik Centra, gradski vijećnik Marin Račić. Građane je pozvao da se u petak pridruže predstavnicima Centra na prigodnom okupljanju uoči izbora.

Uoči izbora za vijeća mjesnih odbora, potpredsjednik stranke Centar, riječki gradski vijećnik Marin Račić pozvao je građane na druženje s nositeljima lista koje će se održati u petak 10. ožujka u ulici Save Jugo Bujkove 1 i u parku Nikole Hosta s početkom u 17 sati.

„Pozivam građane da nam se pridruže, doznaju sve o našem programu za kvartove u kojima se kandidiramo i da podijele s nama svoje probleme i prijedloge za poboljšanje kvalitete života u svom okruženju. Želimo im pokazati da su ovi izbori važni i da zajedno možemo promijeniti i poboljšati puno toga što je Riječanima u svakodnevnom životu važno“, poručio je tom prilikom Račić.

Članovi vijeća mjesnih odbora, dodao je, odlučuju hoćemo li imati popravljene ograde, dječja igrališta, uredne pješačke prelaze, osvjetljene kutke javnom rasvjetom pa i hoćemo li u svojim kvartovima imati dovoljno koševa za smeće. „Predstavnici Centra dat će sve od sebe da se kvaliteta života u riječkim kvartovima poboljša i ustrajat će u rješavanju gorućih problema s kojima se građani suočavaju“, kazao je i još jednom pozvao građane da u nedjelju, 12. ožujka, izađu na izbore.

Jedini cilj Centra, kako je naglasio, jest razvoj i poboljšanje riječkih četvrti. „Centar će se zalagati za izgradnju dječjih vrtića, obnovu igrališta i prometnica, povećanje broja parkirnih mjesta te čišći i ljepši okoliš, a ako nam građani ukažu povjerenje, riječkim kvartovima ćemo, zajedno s njima, upravljati odgovorno i transparentno“, zaključio je.

Podsjetimo, stranka Centar na izbore izlazi u 9 mjesnih odbora: Brajda-Dolac, Gornja Vežica, Kantrida, Kozala, Luka, Mlaka, Škurinje, Vojak i Zamet.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari