SVE ZA NAŠU DJECU: Još mjesec dana do humanitarnog koncerta godine na Trgu Riječke rezolucije

Foto: FB Riječko srce

Humanitarnu akciju “Sve za našu djecu” organiziraju Kanal Ri i udruga Riječko srce

U tri dosadašnje akcije koje su bile namijenjene udruzi Dira, Dječjoj onkologiji i hematologiji Klinike za pedijatriju na Kantridi te Odjelu za slijepe i slabovidne učenike OŠ Pećine prikupljeno je ukupno 400 000 kuna.

Ove godine akcija je namijenjena uređenju senzorne sobe udruge za sindrom Down “Rijeka 21”.

Od 1. ožujka aktivan je i  humanitarni telefon akcije 060 9009,  građani pozivom doniraju 5 kuna + pdv.

 

Ovogodišnji koncert, kao finale akcije “Sve za našu djecu 2019”, održat će se 16. svibnja od 18 sati, na Trgu Riječke rezolucije, ispred Kanala RI, a nastupit će poznate lokalne estradne zvijezde i gosti iznenađenja.

Podjsetimo, 19. ožujka u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je prvi humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije Sve za našu djecu u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce na kojem su nastupili Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj, te članovi Udruge za sindrom down Rijeka.

Dođite i zabavite se, a pozivom na 060 9009 pomozite udruzi “Rijeka 21” koja skrbi o osobama s Down sindromom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari