ŠARMANTNI I ZAIGRANI

Svečani koncert u ‘Gervaisu’: 4 tenora oduševili Opatiju

Šarmantni i zaigrani, 4 Tenora sinoć su u opatijskom Centru Gervais publici poklonili najljepši dar za Božić – čarobnu glazbu, zajedništvo i radost blagdana

Svečani božićno-novogodišnji koncert Festivala Opatija rasprodan je nekoliko tjedana unaprijed, a najviše zasluga za enormni interes publike može se naravno pripisati glavnim zvijezdama večeri – Đaniju Stipaničevu, Vladimiru Gariću, Marku Pecotiću i Filipu Hozjaku koji u zajedničkoj postavi čine 4 Tenora.

Prije početka koncerta publiku je pozdravio ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković koji se osvrnuo na uspješno završenu godinu ustanove. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin te im zaželio sretan Božić i uspješnu Novu 2024. godinu.

Za svečani opatijski koncert Tenori su pripremili ekskluzivan program na kojem su prevladavale najljepše božićne pjesme: Tiha noć, Jingle Bells, White Christmas i dr.,, nisu izostali ni klasici i evergreeni u njihovim interpretacijama: O sole mio, Grande Amore, Vilo moja,… kao ni Robićeva Serenada Opatiji.

Zvjezdani status i glazbenu kvalitetu dokazivali su i opravdavali svakom sljedećom izvedbom, a osim fantastičnim glasovima, publiku su zabavljali luckastim dosjetkama, duhovitom scenskom igrom i nagradnim iznenađenjima. Publika im je neprestano uzvraćala spontanim i srčanim aplauzima čime je cijeli koncert, točnije dvoipolsatno glazbeno druženje, uz svečanu, poprimilo i toplu, prijateljsku notu, a upravo su radost i pozitivne emocije ono što čini nezaboravne blagdanske trenutke koje pamtimo.

„Hvala još jednom našoj publici koja cijele godine prati i posjećuje naše programe, želimo im sretne, ugodne i obiljem ispunjene blagdane!“, naveli su iz Festivala Opatija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari