SVETI NIKOLA DANAS DARUJE DJECU: Poslijepodne ga možete vidjeti u Morskoj pahuljici i Tower Winterlandu

Foto: S jednog od prijašnjih darivanja (ilustracija)

Tijekom cijeloga popodneva u Winterlandu igre iznenađenja i darivanje najmlađih, a u Morskoj pahuljici prigodni program i besplatna podjela darova

Povodom obilježavanja blagdana svetog Nikole, u utorak 6. prosinca u 18 sati na klizalištu „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke održat će se prigodni program uz doček svetog Nikole i besplatnu podjelu poklona. U sklopu programa nastupit će Prve riječke mažoretkinje i članovi zagrebačkog klizačkog kluba „Medvešćak“, koji će izvesti program umjetničkog klizanja.

Zimski obiteljski centar – Tower WinterLand koji se nalazi na četvrtom katu Tower Centra Rijeka, u utorak, 6. prosinca ugostit će Svetog Nikolu koji s Krampusom i Anđelom priprema zanimljive radionice, plesne igre i igre iznenađenja, te naravno darivanje djece.

Program počinje već u 16 sati, a tijekom poslijepodneva može se sudjelovati u više raznih kreativnih radionica, te naravno družiti i igrati sa Svetim Nikolom, Krampusom i Anđelom. Tako će se moći izrađivati čizmice, samog Sv. Nikolu, Adventski kalendar ili Anđela, od 18 sati sudjelovati u igri iznenađenja „Izazovi Sv. Nikole“, a potom i u plesnoj igri „Uhvati balon“.

PROGRAM DOČEKA Sv. Nikole u Tower Winterlandu

-16:00 sati najava programa
-16:00 sati IZRADA ČIZMICA – kreativna radionica
-17:00 sati IZRADA SV. NIKOLE – kreativna radionica
-18:00 sati IZAZOVI SV. NIKOLE – igre iznenađeja
-18:45 sati PLESNA IGRA – “uhvati balon”
-19:00 sati ADVENTSKI KALENDAR – kreativna radionica
-19:30 sati IZRADA ANĐELA – kreativna radionica
-20:00 sati kraj programa

Podsjetimo, Tower WinterLand posjetiteljima do 15. siječnja svakodnevno nudi predivno klizalište na zatvorenom, veliki zabavni centar, ukusnu gastronomsku ponudu i brojna zabavna događanja. Uskoro slijedi i otvaranje Bowling centra te bogat zabavni program kojeg možete pratiti na www.bozicurijeci.hr ili na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari