SVETI NIKOLA DANAS DARUJE DJECU: Poslijepodne ga možete vidjeti u Morskoj pahuljici i Tower Winterlandu

Idi na originalni članak
Foto: S jednog od prijašnjih darivanja (ilustracija)

Tijekom cijeloga popodneva u Winterlandu igre iznenađenja i darivanje najmlađih, a u Morskoj pahuljici prigodni program i besplatna podjela darova

Oglas

Povodom obilježavanja blagdana svetog Nikole, u utorak 6. prosinca u 18 sati na klizalištu „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke održat će se prigodni program uz doček svetog Nikole i besplatnu podjelu poklona. U sklopu programa nastupit će Prve riječke mažoretkinje i članovi zagrebačkog klizačkog kluba „Medvešćak“, koji će izvesti program umjetničkog klizanja.

Zimski obiteljski centar – Tower WinterLand koji se nalazi na četvrtom katu Tower Centra Rijeka, u utorak, 6. prosinca ugostit će Svetog Nikolu koji s Krampusom i Anđelom priprema zanimljive radionice, plesne igre i igre iznenađenja, te naravno darivanje djece.

Program počinje već u 16 sati, a tijekom poslijepodneva može se sudjelovati u više raznih kreativnih radionica, te naravno družiti i igrati sa Svetim Nikolom, Krampusom i Anđelom. Tako će se moći izrađivati čizmice, samog Sv. Nikolu, Adventski kalendar ili Anđela, od 18 sati sudjelovati u igri iznenađenja „Izazovi Sv. Nikole“, a potom i u plesnoj igri „Uhvati balon“.

PROGRAM DOČEKA Sv. Nikole u Tower Winterlandu

-16:00 sati najava programa
-16:00 sati IZRADA ČIZMICA – kreativna radionica
-17:00 sati IZRADA SV. NIKOLE – kreativna radionica
-18:00 sati IZAZOVI SV. NIKOLE – igre iznenađeja
-18:45 sati PLESNA IGRA – “uhvati balon”
-19:00 sati ADVENTSKI KALENDAR – kreativna radionica
-19:30 sati IZRADA ANĐELA – kreativna radionica
-20:00 sati kraj programa

Podsjetimo, Tower WinterLand posjetiteljima do 15. siječnja svakodnevno nudi predivno klizalište na zatvorenom, veliki zabavni centar, ukusnu gastronomsku ponudu i brojna zabavna događanja. Uskoro slijedi i otvaranje Bowling centra te bogat zabavni program kojeg možete pratiti na www.bozicurijeci.hr ili na Facebook stranici.

Exit mobile version