U UTORAK 6. PROSINCA

Sveti Nikola stiže u Tower Center Rijeka

Kako Božić stiže, uzbuđenje je sve bliže! 

Bliži se vrijeme darivanja, a tome se posebno vesele naši najmlađi.

Premda se istinska čar blagdana krije u druženju s najmilijima i pružanju ljubavi i topline, svi mi, a posebno djeca, volimo male znakove pažnje u obliku poklona. Iščekivanje Svetog Nikole uz šarene ukrase i sjajne lampice predstavlja pravu čaroliju za svako dijete. Jedva čekaju jutro da zavire u čizmicu i provjere kakvo iznenađenje ih ondje čeka.

Sveti Nikola, upravo na svoj dan, 6. prosinca 2022. posjetit će Tower Center Rijeka, od 17 do 20 sati. Prošetat će hodnicima Centra i dijeliti slatkiše najmlađima, ali i svima onima koji se tako osjećaju. Slatkiši su još slađi ako su iz ruku Svetog Nikole, svako dijete to zna.

Osim što ćete moći uživati 6. prosinca sa Svetim Nikolom, Tower Center Rijeka ima i bogat adventski program tijekom cijelog prosinca. Pobrinuli su se da najljepše i naj blještavije doba godine provedete u zabavi, smijehu, ljubavi i dobrom društvu. Više o adventu u Tower Centru Rijeka potražite na službenoj web stranici.

Neka čarolija započne u Tower Centru Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari