O 'ZELENOJ TRANZICIJI'

Sveučilište u Rijeci i Udruga Žmergo pozivaju: Prijavite se na webinare u okviru projekta CO-GREEN

Foto: Riportal

Sveučilište u Rijeci i Udruga Žmergo pozivaju zainteresirane na prijave za webinare u okviru projekta CO-GREEN

Webinari imaju za cilj osnažiti perspektivu i sudjelovanje lokalne zajednice u kreiranju politika vezanih uz “zelenu tranziciju” na vlastitom području (unutar Primorsko-goranske županije), poticanjem građana da postanu aktivni sudionici u procesima društvenih inovacija.

Webinari su namijenjeni predstavnicima građana, lokalnih zajednica, građanskih inicijativa, javne uprave, obrazovnih i kulturnih ustanova, udruga i organizacija diljem Primorsko-goranske županije.

Umrežavanje lokalnih CO-GREEN aktivatora u zajednici iz sve četiri partnerske zemlje (Poljska, Italija, Grčka, Hrvatska) dogodit će se virtualno putem platforme ZOOM, kroz dva poludnevna webinara: 17.01.2023. (9-13 sati) / 23.01.2023. (9-13 sati)

* Radni jezik webinara je engleski.

Sudionici webinara će u međusobnom dijalogu mapirati probleme u lokalnoj zajednici s kojima se valja suočiti i odrediti moguće načine njihovog adresiranja, imajući u vidu specifične karakteristike i potrebe našeg područja. Također, webinari će biti prilika i za detektiranje kao i razmjenu primjera dobre prakse i iskustava te resursa koji mogu pridonijeti razvoju i primjeni društvenih inovacija “zelene tranzicije” na lokalnoj razini.

Prijave

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti online prijavnicu najkasnije do 15. siječnja 2023.

Zainteresirani kandidati dobit će poveznicu na ZOOM na adresu e-pošte dostavljene u prijavnici.

Dodatne informacije dostupne su na e-mail info@zmergo.hr i/ili 095/8705423

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari