SVI NA MAKSIMIR: U subotu sa Žabice put Zagreba kreće konvoj od 15 autobusa s navijačima Rijeke!

Autotransova turistička agencija a-travel pripremila je paket aranžman za navijače koji kreću u Zagreb i to prijevoz + ulaznice s mogućnošću kupnje original majice „Iznad svih“. Sve je “planulo” vrlo brzo, a da ima još ulaznica za utakmicu, autobusa bi bilo i više!

Da od 21.svibnja 2017. godine i osvajanja hrvatskog nogometnog prvenstva u Rijeci ništa više neće biti isto, svjedoči i veliki interes navijača voljenoga kluba kako u našem gradu tako i u bližoj i daljoj okolici, za odlazak u Zagreb na posljednju ovosezonsku prvenstvenu utakmicu MaxTV Prve lige između GNK Dinamo i HNK Rijeka.

Euforija koja je zahvatila zaljubljenike u nogomet i HNK Rijeku teško da se ima s čime usporediti. Svi oni sretnici koji su uspjeli kupiti ulaznicu za jedinstveni događaj kada će igrači Rijeke po prvi puta u povijesti podignuti pehar nogometnog prvaka Hrvatske, pohrlit će na veliku feštu na Maksimir. Za sve njih Autotransova turistička agencija a-travel pripremila je paket aranžman koji uključuje prijevoz, ulaznice i mogućnošću kupnje original majice „Iznad svih“. Sve je “planulo” vrlo brzo, a da ima još ulaznica za utakmicu, autobusa bi bilo i više! (OVDJE i OVDJE)

I u najvećem hrvatskom autobusnom prijevozniku, Autotrans grupi, ove je godine puno razloga za zadovoljstvo. Obilježava se 70- godišnjica osnutka tvrtke i njena uspješnog djelovanja na domaćem i inozemnom tržištu, a vozni park s više od 500 autobusa, 20 vlastitih kolodvora te 1000 zaposlenika, jasno govore o planiranom i kontinuiranom rastu našeg domaćeg gospodarstvenika.

Kao dugogodišnji službeni prijevoznik i sponzor brojnih hrvatskih sportskih klubova i saveza, među kojima se ističu Hrvatska rukometna i nogometna reprezentacija, a desetljećima njegovana suradnja s HNK Rijeka doživljava svoje najljepše trenutke.

Naime, Autotransovci brinu o prijevozu svih uzrasta novoga hrvatskog prvoligaša, tri autobusa su oslikana u boje HNK Rijeke, stoga je ovih dana tvrtka dio velikog Rijekinog slavlja, a posebno zbog subotnje utakmice na Maksimiru.

Autotransova turistička agencija a- travel pripremila je paket aranžman za navijače koji kreću u Zagreb i to prijevoz + ulaznice s mogućnošću kupnje original majice „Iznad svih“. „Posljedica“ toga je da telefoni posljednjih dana  nisu prestajali zvoniti,  fanovi HNK Rijeke zvali su sa svih strana. U subotu tako sa Žabice put metropole kreće konvoj od 15 autobusa s navijačima koji dolaze iz Istre, sa otoka Krka, Cresa, Crikvenice i naravno najviše iz Rijeke. Da ima još ulaznica za utakmicu, autobusa bi bilo i više!

Za one koji nisu uspjeli osigurati svoje mjesto u autobusu u organizaciji ove turističke agencije, stoje im na raspolaganju redovne linije prema Zagrebu, s više od 20 polazaka iz Rijeke.

Više informacija o tome i posebnim popustima za članove HNK Rijeke, potražite na Internet stranici www.autotrans.hr ili na info telefon 051 660 660.

O Autotrans grupi

Autotrans grupa, koju čine prijevoznici Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu već 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u domaćem i međunarodnom prijevozu.

Brojnost djelatnika, veličina voznog parka, autobusni kolodvori u vlasništvu i široka mreža prodajnih mjesta, Autotrans grupu svrstavaju među najveće prijevozničke sustave u Hrvatskoj i na području istočne Europe. Osim toga, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari