SVI ZA MARINU! Na humanitarnom koncertu u Dvorani mladosti u nedjelju nastupaju Marko Tolja, Maja Šuput, Belfast Food…

Humanitarna akcija „Svi za Marinu Vukušić“ nastavlja se velikim koncertom u Dvorani mladosti koji će se održati 27. rujna s početkom u 19,30 sati. Ulaznica za koncert nema, već će na ulazu biti postavljena kutija za donacije tako da svaki posjetitelj može sam odrediti iznos koji želi donirati.

Humanitarna akcija „Svi za Marinu Vukušić“ započela je prije otprilike dva mjeseca te je do sada raznim sportskim i glazbenim akcijama te donacijama HNK Rijeke sakupljeno 126 tisuća kuna. No, za operaciju u Beču, o kojoj ovisi Marinin život, potrebno je sakupiti 80 tisuća eura.

Svi za Marinu

Organizatori ove humanitarne akcije Ivan Majdandžić i Dada Muzaferović, ponovno su uputili apel svima, a posebice tvrtkama u Rijeci i okolici, da još uvijek nije kasno da se uključe i pomognu Marini.

Grad Rijeka se također uključio u ovu humanitarnu akciju omogućivši da se najavljeni koncert održi u Dvorani mladosti. Organizatori su izrazili veliku zahvalnost, dodavši kao je Grad do sada pozitivno odgovorio na sve njihove zamolbe.

Podsjetimo, Marina Vukušić je dvadesetogodišnjakinja kojoj je prije pet godina dijagnosticirana neurofibromatoza tip 2. Imala je dosad niz teških operacija, te je djelomično oslijepila i izgubila sluh.

Na koncertu 27. rujna, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i HDS ZAMP-a, u Dvorani Mladosti nastupit će: plesna skupina Flame, Slavonske lole, Marko Tolja, Maja Šuput, Klapa Grobnik, Duško Jeličić i grupa Bonaca, Belfast Food, Mario Lipovšek –Battifiaca i gosti iznenađenja. (Mia Mohorić/GR)

marina račun

[highlight] Svi koji to žele mogu se priključiti humanitarnoj akciji za Marinu Vukušić uplatom putem Hrvatske poštanske banke: IBAN HR 1823900013290644037 (za uplate iz Hrvatske) i SWIFT HPBZHR2X (za uplate iz inozemstva). [/highlight]

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari