SVI ZA ROBIJA! Dres G. Brajkovića na aukciji prodan za 3.400 kuna, novac uplaćen u fond za bolesnog Roberta Ivanovića

Foto: Facebook/Pixsell

Riječanin Nikola Cimeša pokrenuo je prošloga tjedna aukciju dresa prerano preminule legende HNK Rijeke -.Gorana Brajkovića

Aukcija je okončana u subotu 23. studenog, a izlicitirana je svota od 3.400 kn.

“Hvala donatorima – ekipi iz Caffe bara Črni mačić iz Jušića, Alenu Sušnju, Daliboru Grlj.”, napisao je u svojoj objavi na Facebooku pokretač akcije Nikola Cimeša.

Podsjetimo, humanitarna akcija “Forca Robi” za povratak u naš grad Roberta Ivanovića, bolesnog novinara i velikog navijača HNK Rijeke, zahuktala se do razmjera kakve samo Rijeka može izgraditi. Jedan od onih koji se uključio u akciju je i Riječanin Nikola Cimeša koji se u korist Robijeva zdravlja odrekao predmeta koji mu nesumnjivo jako puno znači.

SVI ZA ROBIJA! Riječanin Nikola pokrenuo aukciju dresa prerano preminule legende -. Gorana Brajkovića

Riječ je o “svetom dresu” bivšeg igrača HNK Rijeke i bivšeg reprezentativca Hrvatske, prerano preminuloga Gorana Brajkovića. Dres je oglašen na aukciji na društvenoj mreži po početnoj cijeni od 500,00 kuna, koja je – sada vidimo – sasvim očekivano narasla do lijepih 3.400 kn koji će sigurno dobro doći bolesnom Robertu Ivanoviću za pomoć u kući i kupovinu medicinske opreme.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari