FANTASY & SF FESTIVAL

Svijet ispod površine obilježit će 18. Liburnicon

Vrijedna ekipa iz udruge Kulturni front i ovogodišnje ljeto provodi u pripremi Liburnicona – jednog od najvećih i najdugovječnijih Fantasy & SF Festivala u Hrvatskoj.

Svoju punoljetnost Liburnicon će obilježiti kao i prošle godine, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, u svom starom terminu – trećem vikendu u kolovozu, odnosno od 18. do 20. kolovoza.

– Osamnaesti Fantasy & SF Festival Liburnicon istraživat će Svijet ispod površine. Riječ je o širokoj temi koja može obuhvaćati Sci-Fi, fantastične, no i stvarne sadržaje vezane kako za svjetove ispod površine vode, tako i za one ispod površine zemlje… a možemo razmišljati i apstraktnije te tako temu povezati i sa svjetovima ispod površine svijesti, pojasnili su organizatori te istaknuli kako Liburnicon ima svoj poseban program i za one najmlađe.

– Program Liburnicona objedinjuje ozbiljne i zabavne sadržaje i stvara jedinstvenu atmosferu koja ga čini jednim od najvećih festivala za mlade u regiji, a Opatiju uvodi u uzbudljivi svijet mitologije i folklora, SF i fantasy književnosti, filma te naprednih znanosti i tehnologija, dodali su organizatori te istaknuli da se sama lokacija nalazi odmah uz more, a dijeli se na unutrašnji prostor fakulteta gdje se primarno održavaju predavanja, kvizovi i radionice, te na vanjski dio koji je primarno namijenjen za zabavni sadržaj festivala.

– Dođite skupa s nama istražiti i otkriti kakvi svjetovi ispod površine postoje! Tko zna što ćemo sve otkriti, zaključili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari