KAKO PUTOVATI S DJECOM?

“Svijet na dlanu”: U Dječjoj kući u srijedu počinje ciklus putopisnih predavanja namijenjenih prvenstveno obiteljima s djecom

Putovati s djecom može biti izazovno, ali nikako nije nemoguće, poručuju dvije riječke putnice, Lenka Simonič Krzyk i Adriana Karuza

One će svoja iskustva podijeliti kroz projekt „Svijet na dlanu“ – ciklus putopisnih predavanja prvenstveno namijenjen obiteljima s djecom, ali zabavit će se (i ponešto naučiti) i svi ostali koji vole putovati.

– Tijekom pet godina koliko se obje bavimo ovom tematikom, primjetile smo porast interesa za obiteljskim putovanjima. Istovremeno, raste i potreba za kvalitetnim načinima informiranja o putovanjima usmjerenima prvenstveno na obitelji – a što, gdje i kako s djecom, naša je specijalnost, kažu Lenka i Adriana koje će vas kroz pet tematskih predavanja provesti od Turske, Maroka, Zanzibara do Amerike i mnogih drugih kutaka svijeta kojeg obilaze onako kako najviše vole – obiteljski.

Prvo predavanje usmjereno je na samu organizaciju, pa će svi koji se nađu u Dječjoj kući dobiti odgovore na pitanja poput kako kupiti karte, kako dodati prtljagu i pri tome proći jeftinije? Što sa smještajem? Koliko toga spakirati? A osiguranje i ljekovi? Kako zabaviti klince tijekom dugih letova? 

– Pitanja je brdo, a naše iskustvo može biti od velike pomoći svima koji su u nedoumici ili se pak boje napraviti taj prvi veliki korak i odvažiti se na samostalno putovanje s najmlađima, poručuju organizatorice. 

Predavanje „Svijet na dlanu“ održat će se u srijedu, 27.4.2022. godine u 18 sati. Za djecu će biti organizirana radionica u suradnji s Dječjom kućom, a roditelje čeka puno korisnih informacija

Putujte s djecom, ukradite vremenu svaki trenutak, stvarajte uspomene i uživajte zajedno na svakom putovanju. Pružite im Svijet na dlanu, prilika je to za rast u svakom mogućem smislu…😊

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja posjetitelja,  potrebna je prijava.

O autoricama projekta:

Lenka Simonič Krzyk – osnivačica prve i najveće Facebook grupe u Hrvatskoj posvećene obiteljskim putovanjima „Putovanja s djecom by Putoklinci“ koja se uz stranicu „Putoklinci“ nametnula kao prvi izvor informacija kod putovanja.

Adriana Karuza – novinarka i blogerica koja je zajedno sa suprugom, profesionalnim fotografom, pokrenula jedan od prvih putničkih blogova na temu obiteljskih putovanja „Kruzovi“. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari