'SKRIVENO BLAGO RIJEKE'

‘TAHARA’: U subotu se u Galeriji Principij otvara izložba posvećena židovskim običajima vezanim uz Židovsku mrtvačnicu

Foto: Moja Rijeka

Izložba o običajima vezanim uz Židovsku mrtvačnicu na groblju Kozala, koja je pod nazivom „Tahara“ bila postavljena u Riječkoj Sinagogi, zbog velikog interesa javnosti bit će postavljena i u Galeriju Principij, Pod voltun 4.

Izložba se u Galeriji Principij otvara u subotu, 21. studenog 2020. godine u 12.00 sati, a nakon otvorenja mr.sc. Daina Glavočić održat će predavanje pod nazivom Skriveno blago Rijeke.

Izložba će se moći razgledati do petka 27. studenog 2020. godine u vremenu od 10.00 do12.00 sati, te od 15.00 do 18.00 sati.

Okupljene će na samom početku događanja pozdraviti potpredsjednica Židovske Općine Rijeka Rina Brumini.
Inicijativa se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te u suradnji s Foto sekcijom KUD-a „Baklje“ i Fotoklubom Rijeka.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera i ograničenog broja posjetitelja mole se zainteresirani da svoj dolazak na otvorenje izložbe i predavanje mr.sc Daine Glavočić obavezno potvrde na broj mobitela 091/5707613 ili putem  elektroničke poštezidovskaopcina.rijeka@gmail.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views