TAJNA STARE SUŠICE: U rujnu magični event kojemu neće odoljeti odrasli!

Dođite od 14. do 16. rujna Dvorac Stara Sušica i pridružite se stvaranju čarolije

Hrvatski kolektiv dizajnera igara Terrible Creations u suradnji s Ministarstvo Magije Hrvatska otvaraju vrata Škole magije Stara Sušica i za odrasle!

Pozivaju vas da od 14. do 16. rujna dođete u Planinarski dom “Dvorac Stara Sušica” i pridružite se u stvaranju čarolije.

„Čeka vas jedinstvena, neponovljiva avantura. Odigrat ćemo uzbudljivu igru s uživljavanjem u uloge, nadahnutu svijetom Harryja Pottera ali s našom originalnom pričom, zapletima i likovima, obogaćenima baštinom slavenske mitologije.“, pozivaju organizatori.

Koliko će vas ova atrakcija stajati? Cijena ulaznice iznosi 850 kuna. Između ostalog, obuhvaća dva noćenja, šest obroka, sve rekvizite i materijale potrebne za igru, fotografa i čarobni štapić kojeg nosite kući za uspomenu!

Zanimljivo, članovi Ministarstva Magije Hrvatska imaju pet posto popusta.

Prijave za igru su obavezne. Prijaviti se možete ovdje: https://goo.gl/forms/lttqZwiP0tevEBkS2.

Kako biste mogli sudjelovati morate biti stariji od 18 godina.

Za više informacija posjetite https://terriblecreations.com/secret-of-the-school-of-magic ili https://tinyurl.com/SchoolOfMagic-info

Foto: Benjamin Strike

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja