NOMINIRAN I DV VIŠKOVO

TD Rijeka plus nominirano za titulu ‘Poslodavac godine za osobe s invaliditetom’ za 2021. godinu

Idi na originalni članak
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom nominirao je TD Rijeka plus d.o.o. u kategoriji „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2021. godinu.

Oglas

“Svojim primjerom razvijate i potičete dobru praksu i omogućavate osobama s invaliditetom da u prilagođenim uvjetima ravnopravno sudjeluju i doprinose uspjehu Vašeg poduzeća”, istaknuto je od strane rukovoditeljice Službe projekata, Središnjeg ureda sektora za profesionalnu rehabilitaciju Petre Herak.

VIDEO DANA:

Iz TD Rijeka plus d.o.o. poručuju kako će im nominacija biti poticaj za nastavak  prakse omogućavanja ravnopravnog sudjelovanja osoba s invaliditetom u poslovnim procesima društva.

U kategoriji „Poslodavac javnog sektora“ bili su nominirani sljedeći poslodavci: DJEČJI VRTIĆ VIŠKOVO, DJEČJI VRTIĆ PČELICA, DUKOM PLIN d.o.o., KOMUNALAC POŽEGA d.o.o., SPLIT PARKING d.o.o.,  RIJEKA PLUS d.o.o.

Zajedničkom odlukom projektnih partnera, priznanje „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom“ za 2021. godinu dobilo je poduzeće SPLIT PARKING d.o.o.

TD Rijeka plus d.o.o. je uputio kolegama iz Splita čestitke na priznanju.

Exit mobile version