10 GIGA

Telemachova najbrža optička mreža u Hrvatskoj od sada dostupna i u Rijeci

Riječankama i Riječanima na raspolaganju internetske brzine kakvima se mogu pohvaliti stanovnici Singapura, New Yorka i Ženeve

Stanovnici Rijeke odnedavno su se pridružili Zagrepčanima, Osječanima, Splićanima i Zadranima koji imaju pristup korištenju Telemachove 10 Giga mreže koja nudi najveće internetske brzine u Hrvatskoj.

Čak dvadeset puta veće brzine od prosječnog hrvatskog interneta građani će moći isprobati kroz tri različita Telemachova paketa po konkurentnim cijenama, a optička mreža ubrzano se nastavlja uvoditi u sve više riječkih kvartova.

Dolaskom u Rijeku Telemach je nastavio s brzim širenjem i izgradnjom svoje optičke mreže koja svakim danom obuhvaća sve više korisnika, a svoju usmjerenost na lokalnu zajednicu i namjeru ulaganja u njezin napredak pokazao je i sponzorstvom 40. Međunarodnog Riječkog karnevala, najvažnije manifestacije za Riječane.

„Uvođenjem 10 Giga optičke mreže na područje grada Rijeke, Telemach otvara nova vrata svima koji svoj rast i razvoj vežu uz tehnološki napredak i pristup naprednim tehnologijama. Uz osiguravanje najboljeg korisničkog iskustva, građanima Rijeke željeli smo pokazati koliko nam je važno ulaganje u lokalnu zajednicu i stvaranje dobrih odnosa i kroz sponzorstvo 40. Međunarodnog Riječkog karnevala, radi čijeg uspjeha smo posebno ponosni te se nadamo da ćemo sa suradnjom s Riječanima u istom tonu nastaviti i u budućnosti“, izjavio je Mislav Galler, član Uprave i glavni komercijalni direktor Telemacha Hrvatska.

Građanima Rijeke dostupne su i sve druge telekomunikacijske usluge koje Telemach kao nacionalni operator pruža diljem Hrvatske – mobilne, fiksne i TV usluge, a prisutnošću optičke mreže ovakve snage i brzine za građane i tvrtke na području Rijeke, kao i za cjelokupnu zajednicu, otvaraju se brojne prilike.

Zahvaljujući snažnom investicijskom ciklusu od 1,7 milijardi kuna, koliko ulaže u mobilnu i fiksnu mrežu tijekom petogodišnjeg razdoblja, Telemach svojim korisnicima pruža usluge koje im zaista trebaju uz najbolju vrijednost za novac. Tako je, osim s ponudom mobilnih usluga, Telemach na području cijele Hrvatske prisutan i s fiksnom mrežom te EON-om, koji najbolje korisničko iskustvo donosi upravo na optičkoj mreži.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari