Thompson nepoželjan gost u Kostreni: lokalne vlasti zabranile koncert poznatog pjevača

Idi na originalni članak
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Iako su u široj okolici, uključujući i Rijeku, već bili postavljeni jumbo plakati, čini se da od cijelog eventa neće biti ništa

Oglas

Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena, no čini se da će se poznatom pjevaču na tom putu ispriječiti politika, piše Novi list.

Iako su u široj okolici, uključujući i Rijeku, već bili postavljeni jumbo plakati, čini se da od cijelog eventa neće biti ništa. Ako je suditi prema dopisu koji je Thompsonovom menadžmentu prošlog tjedna odaslan iz Komunalnog društva Kostrena koje upravlja Sportskom dvoranom i činjenici da su tijekom vikenda plakati nestali, Marko ipak neće nastupiti u Kostreni.

Foto: Riječanin

U dopisu koji je iz KD Kostrena poslan Thompsonovom menadžeru, otkazuje se Ugovor o privremenom korištenju dvorane sklopljen 19. ožujka 2018. uz sljedeće obrazloženje:

Na prijedlog predstavnika branitelja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani su sastanci s predstavnicima korisnika na kojima je izražena želja za dolazak M. P. Thompsona u sklopu odigravanja memorijalnog malonogometnog turnira za Ivicu Opačka Paju. Navedeni datum nije odgovarao predstavnicima korisnika te im je kao potencijalnim korisnicima SD-a Kostrena poslan prijedlog ugovora s raspoloživim terminima.

Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova”, stoji u pismenom obrazloženju, piše Novi list.
Vijesti.hr

Exit mobile version